Strona 11 z 157 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 61 111 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 101 do 110 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Blaszka1971, jeśli faktycznie wystąpił taki błąd, proszę napisać bezpośrednio do supportu. Po jego zweryfikowaniu, z pewnością uzyskasz odpowiednią rekompensatę.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Głównie dlatego, że dostałem informację od sysadmina, że problem już nie występuje (a przynajmniej po stronie serwerów nic na to nie wskazuje). W związku z tym, jeśli u kogoś nadal występują opisane wyżej problemy, najprawdopodobniej odpowiada za nie właśnie pamięć podręczna przeglądarki.
    Pamięć podręczną przeglądarki czyszczę co chwilę jak się gra nie ładuje, lub jak mnie wywala z niewiadomego powodu, czyściłem już dzisiaj około 16 razy i co ? i oczywiście nie można wejść do gry. Problem nie leży po mojej stronie, jakieś inne instrukcje?

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez maciu Zobacz posta
    Pamięć podręczną przeglądarki czyszczę co chwilę jak się gra nie ładuje, lub jak mnie wywala z niewiadomego powodu, czyściłem już dzisiaj około 16 razy i co ? i oczywiście nie można wejść do gry. Problem nie leży po mojej stronie, jakieś inne instrukcje?
    Kilka osób ma podobne problemy z przeglądarką firefox - spróbuj proszę np. na chrome (ewentualnie odwrotnie: chrome->ff).

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak to mozna było sie spodziewać(ostatnimi wieczorami) znowu do gry nie da rady wejsc sprawdzane na 3 przegladarkach

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie niestety ten sam problem. Inne przeglądarki nic nie dają...

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Widzę tylko białą stronę i na chromie i na ff .. ale pierwszy raz u mnie jest coś nie tak

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    juhu! działa!!

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dalej jest czarna mamba w grze... smieszne to się staje Przy rzucaniu buffów nie mogę wrócić na swoją mape,i przy próbie relogu znowu znany komunikat o odświezeniu strony po czym wywala to strony startowej settlers

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Brak możliwości wejścia do gry to już będzie taki codzienny wieczorny standard ?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    wow_cala godzine gra dzialala teraz znow nie mozna sie zalogowac po wywaleniu

Strona 11 z 157 PierwszyPierwszy ... 9 10 11 12 13 21 61 111 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów