Odświerzyć połączenie u mnie hmmm........
Odświerzyć połączenie u mnie hmmm........
Cała ta sytuacja jest dalece irytująca. Pozostaje żywić tylko nadzieję, że w dni świąteczne ktoś jednak opiekuje się tak dużym i przynoszącym zyski serwerem
.... Liczymy na szybkie usunięcie problemów i rekompensatę
Najbardziej przykre jest to że cała administracja ma graczy w d... to znaczy w głębokim poważaniu. Ja rozumiem że mogą wystąpić problemy techniczne, niespodziewane sytuacje itp. Ale czy naprawdę problemem jest zamrozić serwery naprawić problem i je uruchomić na nowo jak już wszystko będzie działać? Oczywiście żadnych informacji o tym kiedy usterka może być naprawiona nie ma, forum jest chyba tylko po to żeby dla formalności było. I proszę mi ni mówić że to dopiero beta i takie rzeczy się zdarzają, jeżeli mamy robić za testerów to się nie powinno wyciągać kasy od graczy, a już szczytem jest sprzedaż wersji pudełkowej. Pozdrawiam wszystkich którym zawaliły się kopalnie wysokopoziomowe lub nie dali rady skończyć przygód![]()
xaar na FB przyjął zgłoszenie problemu, mam nadzieję, że uda mu się coś z tym zrobić.
A czy ty wiesz, Dijkstra, że mieć milion i nie mieć miliona to razem dwa miliony?
.... Liczymy na szybkie usunięcie problemów i rekompensatę
Sytuacja na s1 powinna się już poprawić - nadal badamy źródło problemu.
Jak na razie jest dobrze miejmy nadzieje ze na dłużej
Dziś znowu gra nie działa...dziękuję za tą rozgrywkę tutaj człowiek traci ostatnio tylko więcej nerwów zamiast dobrze się bawić...Ludzie chyba trzeba z tąd uciekać
Mapy przygód znowu się nie wczytują ...
próbowałem wejść do przygody i mnie dwa razy wywaliło, za trzecim już nie mogę się wogóle zalogować. Strach się bać co bedzię potem jak jeszcze więcej ludzi zacznie grać na naszym serwerze.