Strona 77 z 157 PierwszyPierwszy ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 761 do 770 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    czy jak będziecie rzucać obelgami i wulgaryzmami na forum to gra zadziała?
    zanim coś napiszecie na forum to napiszcie sobie najpierw na papierze, przeczytajcie, dokonajcie korekt, potem ochłońcie, jeszcze raz przeczytajcie i wtedy do komputera i na forum...

Irenicus
    Cytat Zamieszczone przez rysikowa Zobacz posta
    Nie rozumiem skąd w Was taka agresja - ok, też miałabym ochotę wejść do gry i spędzić tam trochę czasu, ale nie robię tego afery, że nie mogę. Gra jest (teoretycznie) darmowa - nie ma obowiązku ładowania w nią pieniędzy, jeżeli się nie ma lub nie chce. Sama kupiłam wersję pudełkową, żeby wnieść jakiś wkład finansowy i pomóc w utrzymaniu gry - wiadomo, że takie są oczekiwania firmy i jest to zrozumiałe, nikt nie będzie nic robił za darmo. Zresztą po to są reklamacje, który każdy gracz może złożyć, a które będą rozpatrywane indywidualnie - jeżeli ktoś traci na nieoczekiwanych przerwach w dostawie gry, to na pewno nie przejdzie to bez echa. Nie mamy do czynienia z jakiś noname, tylko porządną firmą, która nie pozwoli sobie na stratę klientów.

Poza tym jest ładna pogoda na dworze, wyjdzie na spacer i się wyluzujcie
    nie zapłaciłem ani złotówki ale i tak mnie <ciach> że nie mogę wejść na serwer z grą!!!

//Proszę dbać o kulturę wypowiedzi
    Natalcia
    Ostatnio edytowane przez MOD_Natalcia ; 07.06.2012 o 20:18

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    hehe, "skąd ta agresja, gra jest darmowa, idźcie na spacer i wyluzujcie"

Darmowa czy nie darmowa, trudno nazwać agresją to, że reklama mnie zachęciła do założenia konta tutaj i po prostu chciałbym wejść do gry... Ale luz

Godzinę temu mnie wywaliło przez zerwane połączenie z serwerem, od tego czasu nie mam szansy wejść choćby na chwilę, a jest event i każda chwila, w której mogę wejść do gry jest cenna, niestety później nie będę mieć czasu na siedzenie, więc raczej miło by było gdybym mógł wejść do gry teraz... Żadna agresja, nikt nie wymaga żeby gra śmigała w zastraszającym tempie, po prostu miło by było wejść wtedy kiedy nam pasuje i zrobić swoje, a nie liczyć się z dziwnymi nastrojami serwerów...

Początkujący Osadnik Awatar pajton
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Ania83 Zobacz posta
    nudne to sie robi zrobili by jakąś ciekawsza awarie bo ta już mi się znudziła ile można patrzeć na uruchamianie kolejki logowania
    A no racja, mnie też już to nudzi Dali by jakąś awarie w stylu wyłączenie forum czy coś takiego

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    rysikowa agresja bierze się stąd,że to nie jest pierwszy dzień kłopotów technicznych tylko drugi bądź nawet trzeci tydzień a administracja nie traktuje graczy poważnie powtarzając jak mantrę kwestię o ciasteczkach,poza tym niepotrzebna była wypowiedź xaara o tym jakoby źródło problemów zostało zlokalizowane
    teraz brak jakiejkolwiek reakcji ze strony bb też robi swoje

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    też mam ten sam problem...

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Bazując na tym co piszecie, wygląda na to, że znowu powróciły jakieś problemy. Poprosiłem dział techniczny o sprawdzenie serwera Nowa Ziemia. Gdy dostanę jakąś wiadomość w tej sprawie, dam znać.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Siriush Zobacz posta
    czy jak będziecie rzucać obelgami i wulgaryzmami na forum to gra zadziała?
    zanim coś napiszecie na forum to napiszcie sobie najpierw na papierze, przeczytajcie, dokonajcie korekt, potem ochłońcie, jeszcze raz przeczytajcie i wtedy do komputera i na forum...
    hmmm, spadaj i ciesz że ci gra działa normalnie inni nie mają tak dobrze.

może gra nie zadziałała ale mi ulżyło, jak widzę takie denne komentarze to wulgaryzmy same się nasuwają

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Bazując na tym co piszecie, wygląda na to, że znowu powróciły jakieś problemy. Poprosiłem dział techniczny o sprawdzenie serwera Nowa Ziemia. Gdy dostanę jakąś wiadomość w tej sprawie, dam znać.
    BRAWOOOOOOOOOOO chyba sobie z nas kpiny robisz "wygląda na to"??!! Od rana pograłem może ze 2 godziny a ty się zastanawiasz czy są problemy? To poczytaj wpisy na tym forum!ŻENADA, DNO, TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A mi tam post Xaara wystarczy, moim zadaniem jest zgłaszanie błedów i to zrobiłem Jak ktoś to uważa za agresję to trudno... Teraz czekam cierpliwie

Strona 77 z 157 PierwszyPierwszy ... 27 67 75 76 77 78 79 87 127 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów