Strona 7 z 157 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    U mnie smiga juz super

Początkujący Osadnik Awatar Vallhalis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    od wczoraj jest problem z serwerami, juz w nocy nie szło wejsc na przygody, dzis to samo. Przez te przerwy i zerwania połączenia stracilem kuszników w przygodzie, bo nie dało sie wycofac ataku. Od 10 nie było problemu z gra, a o 12:30 znow sie pojawiają. Paranoja. Zero informacji o możliwych problemach ze strony administracji.
    PS. Obecnie nawet wejsc do gry nie da sie (13:00)

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jakiś czas temu dostałem informację, że problemy z dostępem do gry nie powinny już występować, chcę się jednak upewnić:

czy ktoś jeszcze ma problemy z grą? Mam tutaj na myśli problemy z logowaniem, lagi, wywalanie z gry (rozłączanie).

Oczywiście zanim ktoś odpisze, proszę wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i spróbować ponownie.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mojemu znajomemu przywiesza się gra, gdy usiłuje wejść na moja mapę. Pokazuje się okienko wczytywania mapy i koniec, trzeba się przelogować, bo zawisa. Odświeżanie nic nie daje, przeglądarka wyczyszczona rano, więc to nie jest przyczyną. Ja do niego mogę wejść normalnie.

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mimo wszystko, prosiłbym aby spróbować wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki (cache) jeszcze raz - najprawdopodobniej właśnie tam znajdują się jakieś błędne/uszkodzone informacje, które wywołują problem u Twojego znajomego.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dla pewności przeczyszczona jeszcze raz. Nie działa.

EDIT: Znajomego znów rozłączyło.
    Ostatnio edytowane przez Szabora ; 27.05.2012 o 13:34

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    z tym czyszczeniem cache to już lekko świrujecie ;p wszystkie błędy i problemy to wina cache ****ze ;p 2 tyg temu przez 15 dni miałem problem z poprawnym działaniem gry, nie pomagał format kompa, reinstalowanie po kolei wszystkiego i dalej nic, a odpowiedź ciągle była jedna "proszę sie upewnić że cache...".

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie można dziś się zalogowac i to chyba coś z waszej strony się dzieje bo nie tylko ja mam problem...albo wcale gra się nie włacza albo po zalogowaniu wyskakuje komunikat o odświeżeniu strony po czym mnie wyrzuca

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zrywa połączenia i to już od kilku dni zaczeło sie 2 godziny przed ostatnią konserwacją i od tamtej pory w różnym natężeniu(przeważnie w godzinach wieczornych) problemy sie powtarzają

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Takie cudo się pojawia

Strona 7 z 157 PierwszyPierwszy ... 5 6 7 8 9 17 57 107 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów