Strona 60 z 157 PierwszyPierwszy ... 10 50 58 59 60 61 62 70 110 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 591 do 600 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Słów szkoda, dziś o 23 kończy mi się czas na przygodę, teraz na pewno nie zdążę jej zrobić z powodów technicznych proponuje przedłużyć czas trwających przygód o dobę...
    Gram w Settlersy już kilka miesięcy i niestety stwierdzam, że zamiast ulepszać grę i porpawiać jej sprawność działania, gra działa coraz gorzej ciągle mnie wylogowuje, ciągle mam problemy z zalogowaniem...a czas ucieka żeby wykonać zadania...bez tych przygód i zadań to grać się w cale nie chce... Jak tak dalej pójdzie to chyba przestanę grać...a szkoda, bo po 26 lvl w końcu gra mnie wciągnęła tak jak bym tego chciała

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    już widzę ja przedłużą przygody chyba wierzycie w bajki, ale co prawda to prawda gra z początku dużo lepiej chodziła niż chodzi teraz. przynajmniej jak wywaliło dało rade wejść teraz takiej możliwości nie ma.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    a moze informatycy zaspali i teraz przerwe robią

Osadnik Awatar nosiekleeds
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zwykłe naciagactwo zastanawiam sie ile jeszcze jestesmy w stanie wytrzymac tez zenady
    USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    hahaha ... właśnie z nudów (czekając w kolejce logowania) przeczytałam do końca co tam ciekawego się pojawiło, i na samym końcu ten tekst
    Życzę miłej gry
    BB_xaar
    normalnie aż się uśmiałam do łez, ale już tak na serio nie wiem jak to odebrać jako żart? kpinę? ironię?
    ta gra z miłą nie ma już nic wspólnego, pomijając już fakt że najczęściej nie można do niej wejść, to przysparza więcej stresu niż przyjemności jak co chwilę gracz jest z niej wywalany i to najczęściej w trakcie wykonywania misji...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    była w nocy przerwa bo siedziałem do 1:30 i było napisane że zaraz sie zacznie przerwa techniczna... ale co po tym jak nic się nie zmieniło...
    Ostatnio edytowane przez Skin ; 06.06.2012 o 10:21

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Może ta przerwa ciągle jeszcze trwa,tylko my nieuświadomieni jesteśmy?

Serwer
    Nowa Ziemia
    Ciekawe tylko dlaczego na angielsikim nie maja takiego problemu wiem my tylko biedne szare polaczki jestesmy
    USZKODZONY OBSZAR SERWERA!!! PROSIMY SPRÓBOWAC PÓŻNIEJ !!! Pacnął bym go w łeb , NIE MOGE

Serwer
    Nowa Ziemia
    yupi wpusciło mnie :P

Początkujący Osadnik Awatar Dratewka
    Serwer
    Nowa Ziemia
    to już kolejny dzień gdy gra nie chce się uruchomić, ten problem występuje co drugi dzień! Halo tam w administracji, poprawcie jakość swoich usług, bo efekty są fatalne niestety. Jestem tylko ciekawa kto mi odda surowce za ciągle niebuffowaną linie złota.

Strona 60 z 157 PierwszyPierwszy ... 10 50 58 59 60 61 62 70 110 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów