Strona 55 z 157 PierwszyPierwszy ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Z przykrością informuję, że obecnie możemy działać tylko doraźnie, skuteczne usunięcie utrudnień na serwerze nr 1 będzie mogło nastąpić dopiero podczas przerwy technicznej.
    To postawcie gościa niech co 10 minut robi restart, bo wasze zachowanie jest jak by trochę opóźnione do zaistniałej sytuacji. Zlewacie zgłoszenia od tygodnia przed eventem, kiedy to już były problemy infantylnymi odpowiedziami "wyczyść ciasteczka", do tego *****ne odpowiedzi mod_astari:"masz zły internet", po prostu zwalają z nóg. Z przykrością muszę stwierdzić, że osoby zatrudnione do prac przy serwerach albo nie chcą tego poprawić, albo najwidoczniej się na tym nie znają.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Tak jak pisałem wcześniej, wszystko wskazuje na to, że udało się zlokalizować źródło problemu. Już jutro - środa, 06.06.2012 - na (wszystkich) polskich serwerach gry The Settlers Online, odbędą się cotygodniowe nocne konserwacje.

Podczas jutrzejszej przerwy zostaną przeprowadzone prace, które usprawnią działanie serwera Nowa Ziemia. W związku z tym, proszę o jeszcze trochę cierpliwości. Jeśli utrudnienia wystąpią jeszcze dziś, dział techniczny zostanie o tym natychmiast poinformowany.
    powiedz widziales gdzies gre gdzie problem globalny rozwiazuje sie raz na tydzien , takie problemy zalatwia sie od reki ,lolka przydaloby sie abyscie sobie ciasteczka wyczyscili, wyobrazam sobie kore mózgową suportu taką piękna gładka jak wyprasowana

Początkujący Osadnik Awatar czarkoski
    Serwer
    Kolonia
    A u Mnie jak tylko wejdę i gdy wszystko się wgra to zrywa mi połączenie i nic nie mogę zrobić. Tylko nacisnąć "ok". I tak już 3 dzień
    Pomocy

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    spiesze doniesc gra dziala sprawnie tylko po 150 minutach udalo mi sie zalogowac , szczere gratulacje za tak sprawne dzialanie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Gratulacje!
    Serwery chodzą jak maszyny parowe, nie można wejść do przygód, moich 5 generałów wysłanych na przygodę przepadło bez wieści, a Wy piszecie, że naprawicie to podczas standardowej konserwacji? Takiego skurczysyństwa to nie widziałem w żadnej grze! Myślałem, że Seafight stworzyły łamagi, ale tam potrafią zrobić i 5 restartów jeśli jest potrzeba.
    Siedzę dwa dni jak ta pipa i zastanawiam się, czy kiedykolwiek zobaczę jeszcze moich 500 konnych 200 Kusznikow i 150 elitarnych..

Osadnik Awatar Buzia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ja przepraszam ale czy Wy nam ustaliliście jakiś harmonogram grania? bo dzisiaj osoby,które wczoraj nie mogły się zalogować grają bez problemu a te,którym wczoraj gra jako tako śmigała nie mogą się zalogować albo wyrzuca przy każdej zmianie mapy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez MTSkilla Zobacz posta
    Gratulacje!
    Serwery chodzą jak maszyny parowe, nie można wejść do przygód, moich 5 generałów wysłanych na przygodę przepadło bez wieści, a Wy piszecie, że naprawicie to podczas standardowej konserwacji? Takiego skurczysyństwa to nie widziałem w żadnej grze! Myślałem, że Seafight stworzyły łamagi, ale tam potrafią zrobić i 5 restartów jeśli jest potrzeba.
    Siedzę dwa dni jak ta pipa i zastanawiam się, czy kiedykolwiek zobaczę jeszcze moich 500 konnych 200 Kusznikow i 150 elitarnych..
    Ja swoich 3 generałów pusciłam w teren i idą....3 dzień już k...wa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jak mi przygoda przepadnie to się fkurze...

Osadnik Awatar costam
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez snow_storm Zobacz posta
    Ja swoich 3 generałów pusciłam w teren i idą....3 dzień już k...wa
    moi juz sie blakaja 6 dzien biedaki :P

Banned
    Serwer
    Nowy Świat
    A więc tak:

Polecam wyczyścić cache w przeglądarce, przelogować się po zresetowaniu przeglądarki i sprawdzić czy działa. Jeśli nie to znaczy że jest to poważniejszy problem i należy zgłosić się z nim do supportu.

account.support@thesettlersonline.pl

lub

http://www.thesettlersonline.pl/pl/pomoc-i-wsparcie

Na odpowiedź od supportu czeka się do 48 godzin, czas może się wydłużyć gdy problem jest poważniejszy lub jest większa ilość zgłoszeń, natomiast firma dokłada wszelkich starań by były one rozpatrywane na bieżąco.

Ps. Awantury, narzekania na forum oraz spamowanie wiadomościami do supportu co godzinę nie przyspieszy procesu odpowiedzi, a nawet go wydłuży ze względu na to iż support musi przebijać się przez stos spamu zanim dojdzie do prawidłowej treści maila.

Pozdrawiam,
    MOD_Soliren

Strona 55 z 157 PierwszyPierwszy ... 5 45 53 54 55 56 57 65 105 155 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów