Strona 49 z 157 PierwszyPierwszy ... 39 47 48 49 50 51 59 99 149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 481 do 490 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zero rerakcji a problem nie trwa godzine czy nawet 12 tylko ktorys dzien z kolei. ja np jestem swiezym graczem tu, ale zaczalem tu grac bo mi wiele osob polecalo - ale poki co to licze na poprawe sytuacji z Waszymi serwerami przez 48 godzin a potem pisze reklamacje o zwrot kasy.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    zas to samo_jak sie uda zalogowac to tylko na gora minute

Początkujący Osadnik Awatar nightrain
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nowa Ziemia leży?
    Właśnie chciałem się z kumplem z gildii na buffy wymienić, on zdążył mnie jak rozłączyło tak nie chce połączyć.
    This is the song that is not dedicated to drinking or drug addiction or any of that kind of stuff. This song is basically about a walk in the park. This is something called 'Nightrain'

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mają w dupie nasze problemy.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Panie Xaar, przyszedłeś na forum, zamknąłeś jakieś tematy nieważne i cisza... może by tak jakieś info napisać? Czy nadal nic nie wiecie co się dzieje? Cache przeglądarki wyczyszczone od razu mówię...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nightrain mam dokładnie ten sam problem, napotykam mur na kolejce logowania..i dalej ani kroku..

ale to pewnie" wina dostawcy neta lub przeglądarki " xD żenua

Osadnik Awatar imaniek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    szkoda slow człowiek wydaje pieniądze zeby gra sie rozwijała a ona sie cofa w rozwoju
    Czas chyba znalesc sobie nowa gre bo tu nie widzę juz przyszłości a szkoda bo polubiłem ta gre

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    rozumiem..wersja beta, ale do jasnej cholery wiele z pośród nas kupuje za prawdziwe pieniądze różne rzeczy i śmiemy oczekiwać mozliwości gry!!! Może wkońcu jakiś mod ruszy swoje wielmozne 4 litery i napisze co do diabła dzieje sie z serwerami. Mydlenie oczu o ciasteczkach i innych pierdołach przeglądarkowych zostawcie sobie dla 3-latków. Kto zwróci nam zmarnowane pieniądze?? myslicie ze jak dacie kilka piłek i jakiś bzdet jako rekompensate to będziemy siedzieć cicho??

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    hmm...... lipa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "Nightrain mam dokładnie ten sam problem, napotykam mur na kolejce logowania..i dalej ani kroku..

ale to pewnie" wina dostawcy neta lub przeglądarki " xD żenua "

nie..to wina Tuska

Strona 49 z 157 PierwszyPierwszy ... 39 47 48 49 50 51 59 99 149 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów