Strona 37 z 157 PierwszyPierwszy ... 27 35 36 37 38 39 47 87 137 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 361 do 370 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik Awatar Zhanah
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Łącza wszystkich komputerowców z wszystkich krajów łączcie się!!!!!
    Pomożemy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jestem programistą i tworzę aplikacje internetowe. Nie wiem jak to robią w Niemczech, ale u nas w fazie testów aplikacja działa coraz lepiej, a tu odwrotnie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kiedy wreszcie będzie można wejść do gry? Od pół godziny uruchamia mi się kolejka logowania.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Co jest z tymi serwerami, od dwóch dni mam ciągle problemy z wejściem do gry. Jak tak dalej pójdzie to podziękuję i dam sobie spokój z tą grą.

Odkrywca Awatar Piwonia
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Z tymi słabymi łączami i komputerami to palnął jak łysy grzywką o kant kuli, bo problemy są na jednym serwerze, czyli wyszłoby że ludzie ze słabymi komputerami rejestrowali się tylko na tym jednym serwerze.

A co do logowania to dzisiaj nawet mi się udało za pierwszym razem, ale pograłam godzinkę i teraz wszystko stoi, budynki nie chcą się burzyć, geologi iść do pracy, więc ponownie ładuję grę i niestety czekam.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Moim zdaniem muszą podzielić ten świat na dwa, i to jak najszybciej, bo ja tracę cierpliwość. Za późno zamknęli świat, nie przewidzieli że ludziom będzie przybywać budynków i każde konto będzie coraz bardziej zasobochłonne

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Już od wczoraj mam problemy. Albo zawiesza mi się w kolejce logowania, albo wywala mnie z gry z komunikatem "Połączenie z serwerem zostało zerwane".
    Pisałam już wczoraj do supportu. Tak się nie da grać.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Osobom, które wydały realne pieniądze na pudełko z grą, na którym nie ma żadnej informacji o wersji beta gry i braku możliwości korzystania z gry polecam tę stronę:

http://www.uokik.gov.pl/sprawy_indywidualne.php

Niektórym firmom wydaje się chyba, źe mogą bezkarnie oszukiwać klientów i wyłudzać od nich pieniądze.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Niemniej zachowanie modów jest wszędzie takie samo. Jak pojawiają się problemy, to oni znikają. I oczywiście żadnych wyjaśnień co do natury powstałych problemów.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ciekawe czy szefowie firmy wiedzą o nieudacznikach którzy dla nich pracują?

Strona 37 z 157 PierwszyPierwszy ... 27 35 36 37 38 39 47 87 137 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów