Łącza wszystkich komputerowców z wszystkich krajów łączcie się!!!!!
Pomożemy![]()
Łącza wszystkich komputerowców z wszystkich krajów łączcie się!!!!!
Pomożemy![]()
Jestem programistą i tworzę aplikacje internetowe. Nie wiem jak to robią w Niemczech, ale u nas w fazie testów aplikacja działa coraz lepiej, a tu odwrotnie
Kiedy wreszcie będzie można wejść do gry? Od pół godziny uruchamia mi się kolejka logowania.
Co jest z tymi serwerami, od dwóch dni mam ciągle problemy z wejściem do gry. Jak tak dalej pójdzie to podziękuję i dam sobie spokój z tą grą.
Z tymi słabymi łączami i komputerami to palnął jak łysy grzywką o kant kuli, bo problemy są na jednym serwerze, czyli wyszłoby że ludzie ze słabymi komputerami rejestrowali się tylko na tym jednym serwerze.
A co do logowania to dzisiaj nawet mi się udało za pierwszym razem, ale pograłam godzinkę i teraz wszystko stoi, budynki nie chcą się burzyć, geologi iść do pracy, więc ponownie ładuję grę i niestety czekam.
Moim zdaniem muszą podzielić ten świat na dwa, i to jak najszybciej, bo ja tracę cierpliwość. Za późno zamknęli świat, nie przewidzieli że ludziom będzie przybywać budynków i każde konto będzie coraz bardziej zasobochłonne
Już od wczoraj mam problemy. Albo zawiesza mi się w kolejce logowania, albo wywala mnie z gry z komunikatem "Połączenie z serwerem zostało zerwane".
Pisałam już wczoraj do supportu. Tak się nie da grać.
Osobom, które wydały realne pieniądze na pudełko z grą, na którym nie ma żadnej informacji o wersji beta gry i braku możliwości korzystania z gry polecam tę stronę:
http://www.uokik.gov.pl/sprawy_indywidualne.php
Niektórym firmom wydaje się chyba, źe mogą bezkarnie oszukiwać klientów i wyłudzać od nich pieniądze.
Niemniej zachowanie modów jest wszędzie takie samo. Jak pojawiają się problemy, to oni znikają. I oczywiście żadnych wyjaśnień co do natury powstałych problemów.
Ciekawe czy szefowie firmy wiedzą o nieudacznikach którzy dla nich pracują?