Strona 154 z 157 PierwszyPierwszy ... 54 104 144 152 153 154 155 156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,531 do 1,540 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Albo nie da sie zalogować zupełnie, albo po paru sekundach wywala. Ciasteczka oczywiscie czyszczone, testowane na FF, Opera i IE. Tylko FF udaje się wejść na mapę, ale i tak wywala po chwili.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    możemy się żalić, marudzić, denerwować itp
    jak się nie poprawiło tak się długo nie poprawi mają nas gdzieś
    wróciłem z pracy, następnie poszedłem na rower przejechałem 43km i siadam przed komputerem loguje się wchodzę wszystko pięknie wysyłam geologa i co dupa zimna połączenie z serwerem zostało zerwane prosimy odświeżyć połączanie i tak 5 razy mam dość na dziś

PYTAM SIĘ JAK DŁUGO TAKI STAN RZECZY BĘDZIE TRWAŁ
    I NIE OLEWAĆ LUDZI

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Chyba nie olewaja.. przyznaja, ze nie potrafia naprawic... najbardziej mnie boli to, ze tak dlugo to trwa... moze powinna nastapic jakas zmiana?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie to żebym marudził ale dalej wywala z gry.. eh i pewnie znowu mi czasu na mecz nie styka shit k..wa

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mamy 19 a od 15 czyli przez cztery godziny nie mogę wejść do gry .
    Wsadziłem w tą grę kupę kasy i wsadzę jeszcze więcej tylko niech powstaną prywatne serwery bez tego pseudo supportu który od trzech tygodni nie jest w stanie naprawić tej gry .
    Jeśli jest za dużo na tym serwerze ludzi i to powoduje problem to może po prostu należy umożliwić im migracje na inne serwery dopóki jeszcze chcą w tą grę grać .
    Jeśli sytuacja się nie poprawi skończę z ta grą i jestem pewny że podobnych do mnie będzie dużo więcej może wtedy ktoś się zastanowi bo pieniążki przestana płynąć .

Pozdrawiam

Ps . udało mi się zalogować i wyłączyć jedną kopalnie - 5 sekund i kick z serwera
    Ostatnio edytowane przez Brutalus ; 12.06.2012 o 19:11

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dokładnie zgadzam się z przedmówcą - zróbcie coś bo zniechęcicie sporo osób do tej gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Brutalus Zobacz posta
    mamy 19 a od 15 czyli przez cztery godziny nie mogę wejść do gry .
    Wsadziłem w tą grę kupę kasy i wsadzę jeszcze więcej tylko niech powstaną prywatne serwery bez tego pseudo supportu który od trzech tygodni nie jest w stanie naprawić tej gry .
    Jeśli jest za dużo na tym serwerze ludzi i to powoduje problem to może po prostu należy umożliwić im migracje na inne serwery dopóki jeszcze chcą w tą grę grać .
    Jeśli sytuacja się nie poprawi skończę z ta grą i jestem pewny że podobnych do mnie będzie dużo więcej może wtedy ktoś się zastanowi bo pieniążki przestana płynąć .

Pozdrawiam

Ps . udało mi się zalogować i wyłączyć jedną kopalnie - 5 sekund i kick z serwera

Jestem za... ale watpie, by to bylo mozliwe

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    niech se wsadza te gre żegnam

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez kamaz117 Zobacz posta
    niech se wsadza te gre żegnam
    Pewnie wielu uzytkownikow tak zrobi w niedlugim czasie...

Początkujący Osadnik Awatar Marsik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    ta zabawa zupełnie przestaje być zabawna...
    chyba spełnią się marzenia żony, żebym dał sobie już z tym spokój

Strona 154 z 157 PierwszyPierwszy ... 54 104 144 152 153 154 155 156 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów