Strona 136 z 157 PierwszyPierwszy ... 36 86 126 134 135 136 137 138 146 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1,351 do 1,360 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mnie wywala co kilka sekund, 2dni temu straciłem przygodę bo nie moglem w nią wejść przez 2 dni, nie wyświetlało jej po prawej str tam gdzie powinna być, 3 dni temu budynki chodziły 12godz bez bufow bo nie moglem wejść do gry i ich zatrzymać, , po zatwierdzeniu ofert handlowych trzeba zrobić reloga aby trafiły do magazynu po prostu porażka, grac sie odechciewa a Wy robicie tylko przerwy techniczne co nic do gry nie wnoszą a nawet jest jeszcze gorzej niż przed nią, zróbcie ja raz a porządnie albo zmienicie ludzi którzy to robią bo najwidoczniej ci którzy są teraz guzik się znają na swojej robocie!!!!!!!!
    Pozdrawiam

Początkujący Osadnik Awatar Scorpiuss
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Może informatycy którzy nad tym pracują są w liceum jeszcze i uczą się dopiero jak zaradzić takim problemom?

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Concave Zobacz posta
    Myślę, że za ten film jest szansa na Oscara. A tak na poważnie, to trzeba się nie wylogowywać.
    dafuq.. nikt się tutaj nie wylogowuje.

Osadnik Awatar P4wel3011
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Scorpiuss Zobacz posta
    Może informatycy którzy nad tym pracują są w liceum jeszcze i uczą się dopiero jak zaradzić takim problemom?
    Dzisiaj są na swych zaocznych studiach
    Bezwiednie przechodzimy od wieku, w którym mówimy: „takie będzie moje życie”, do wieku, w którym stwierdzamy: „takie jest życie”.

Osadnik Awatar Concave
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Fourola Zobacz posta
    dafuq.. nikt się tutaj nie wylogowuje.
    Chodzi mi o to, że jak już się wjedzie do gry, to trzeba w niej siedzieć ile wlezie, bo jak się wyjdzie na chwile, to już jest kaplica.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez Scorpiuss Zobacz posta
    To chyba maja osoby które im tłumaczą co i jak i sprawdzają robotę jaka zrobili !?

Początkujący Osadnik Awatar Scorpiuss
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Dobra nawet mi się już nie chce denerwować w końcu gra to nie całe życie logne się jak coś naprawią...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mało się udzielam na forum, kilka razy chciałem wylać swój żal tutaj, ale wiedziałem że to nic nie da (patrząc np. na ilość postów tego tematu). Dziś nie wytrzymałem...

Od 2 godzin po zalogowaniu zaraz wywala. Ta gra od pewnego czasu to jest JEDNO WIELKIE ŚMIERDZĄCE GÓW.NO.

Przygód oprócz meczy wogóle nie robię, bo po co mam się dodatkowo denerwować jak czasem wymiana koszy zabiera mi 2 godziny życia, gzie normalnie robiło się to w 10-15 minut. Niech kasa zarobiona w grę idzie na jej naprawę/udoskonalenie - chociaż jej część. Panowie z Ubisoft/BlueByte - NIE RÓBCIE JAJ!

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Informacje o problemie przekazałem do działu technicznego już jakiś czas temu, gdy dostanę odpowiedź, dam znać.

Na chwilę obecną mogę jedynie przeprosić za problemy, obiecuję też, że jutro postaram się zdobyć więcej dodatkowych informacji na ten temat.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez BB_xaar Zobacz posta
    Informacje o problemie przekazałem do działu technicznego już jakiś czas temu, gdy dostanę odpowiedź, dam znać.

Na chwilę obecną mogę jedynie przeprosić za problemy, obiecuję też, że jutro postaram się zdobyć więcej dodatkowych informacji na ten temat.
    czy wy, ludzie zarządzający, nie możecie jakoś "przycisnąć" techników za partolenie roboty? jak ja bym tak wykonywał swoją prace to dawno zaliczył bym "zieloną trawe"

Strona 136 z 157 PierwszyPierwszy ... 36 86 126 134 135 136 137 138 146 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów