A za chwile Pan admin napisze nam że wszystko po ich stronie jest ok i mamy wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki
A za chwile Pan admin napisze nam że wszystko po ich stronie jest ok i mamy wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki
Moja cierpliwość się skończyła, nie będę siedzieć przed monitorem z uśmiechnięta miną i udawać, że wszystko jest ok. Miarka się przebrałą. Robicie sobie jaja?? Traktujecie graczy poważnie czy macie ich głęboko w dupie?? Stwierdzam, że to drugie. Dzień w dzień problemy z zalogowaniem się do gry, do tego ZERO powtarzam ZERO informacji od administracji, że takie problemy występują. Dodam, że dotyczy to głównie serwera NOWA ZIEMIA. Teksty w stylu u nas jest ok wyczyście pamięć cache możecie wsadzić sobie w odbyt. Naprawdę jeśli macie zamiar dalej tak traktować graczy to sorry ale długo nie pociągniecie.
Druga sprawa to moderatorzy w grze. Zatrudniliście pryszczatych gimbusów, z wodogłowiem i niedowładem prawego pośladka, czy poważnych ludzi?? znowu pytanie retoryczne bo odpowiedź może być tylko jedna... Pieprzą za przeproszeniem o pitu pitu na plebańskim kanale g-1 i wlepiają bany bo omg napisałem oferte handlowa na tym durnym chacie tylko dlatego, że ta durna gra jakimś cudem zmieniła mi z g-7 na g-1. Sorry nie mam zamiaru za każdym razem jak pisze oferte sprawdzać czy to jest właściwy chat. Albo bany za oferty handlowe, które wystawiałem na g-7 i nie tylko ja taki ban dostałem, bo wielcemożnemu modowi pomyliły się zakładki. W dupie mam czy mu się pomyliły czy nie.
Tyle z mojej strony. Dziękuje za uwagę i dobranoc.
Te kilkuminutowe rollbacki sa masakryczne, rozwalasz obozy, serwer pada, po godzinie sie logujesz (jesli ci sie uda) a obozy stoja nieruszone a woja tego co np w 1 fali poszlo to nie ma - nice![]()
Rozumiem, że oddziały tracone w przygodach bo blok nie wyszedł bo mapa przygody przestała działać będą zwracane przez support?
Tak, jeśli ktoś stracił przez lagi serwera jakieś jednostki, może starać się o rekompensatę. W tym celu należy zgłosić się bezpośrednio do Supportu.
Nie chcę pisać, że każdy taki przypadek zostanie rozpatrzony pozytywnie, ponieważ każda sytuacja jest analizowana indywidualnie - jednak z pewnością warto spróbować.
A co do problemów technicznych: ich źródło (jak widać problem co jakiś czas powraca) jest nadal analizowane, gdy tylko dostanę więcej informacji na ten temat, od razu o tym napiszę.
Ile dzisiaj wejscie do gry kosztuje i ile mozna czekac?
Jak zyc panie Adminie jak zyc?
Poszlo jakims cudem na IE8 wczesniej na chromie i IE nawet nie drgnelo
Ostatnio edytowane przez FenThront ; 28.05.2012 o 23:21
hmm_ w ciagu godziny 3 razy czyscilem przegladarke i lipa_obecnie nie mozna sie zalogowac nawet
kolejny dzień który nie mozna sie zalogowac do gry i wogole produkcje itp szlak trafii zero jakis informacji ze jakies problemy z serwerm itp.......
dalej dupa, wchodzi nie wchodzi, wywala nie wywala, na jednym kompie na drugim, na chromie na firefoxie, po czyszczeniu cache bez czyszczenia cache XD
Cornflakes czy u Ciebie czyszczenie pamięci już nie przynosi efektów![]()