Strona 12 z 157 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 1568

Wątek: problem z wejsciem dogry

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    A za chwile Pan admin napisze nam że wszystko po ich stronie jest ok i mamy wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Moja cierpliwość się skończyła, nie będę siedzieć przed monitorem z uśmiechnięta miną i udawać, że wszystko jest ok. Miarka się przebrałą. Robicie sobie jaja?? Traktujecie graczy poważnie czy macie ich głęboko w dupie?? Stwierdzam, że to drugie. Dzień w dzień problemy z zalogowaniem się do gry, do tego ZERO powtarzam ZERO informacji od administracji, że takie problemy występują. Dodam, że dotyczy to głównie serwera NOWA ZIEMIA. Teksty w stylu u nas jest ok wyczyście pamięć cache możecie wsadzić sobie w odbyt. Naprawdę jeśli macie zamiar dalej tak traktować graczy to sorry ale długo nie pociągniecie.

Druga sprawa to moderatorzy w grze. Zatrudniliście pryszczatych gimbusów, z wodogłowiem i niedowładem prawego pośladka, czy poważnych ludzi?? znowu pytanie retoryczne bo odpowiedź może być tylko jedna... Pieprzą za przeproszeniem o pitu pitu na plebańskim kanale g-1 i wlepiają bany bo omg napisałem oferte handlowa na tym durnym chacie tylko dlatego, że ta durna gra jakimś cudem zmieniła mi z g-7 na g-1. Sorry nie mam zamiaru za każdym razem jak pisze oferte sprawdzać czy to jest właściwy chat. Albo bany za oferty handlowe, które wystawiałem na g-7 i nie tylko ja taki ban dostałem, bo wielcemożnemu modowi pomyliły się zakładki. W dupie mam czy mu się pomyliły czy nie.

Tyle z mojej strony. Dziękuje za uwagę i dobranoc.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Te kilkuminutowe rollbacki sa masakryczne, rozwalasz obozy, serwer pada, po godzinie sie logujesz (jesli ci sie uda) a obozy stoja nieruszone a woja tego co np w 1 fali poszlo to nie ma - nice

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Rozumiem, że oddziały tracone w przygodach bo blok nie wyszedł bo mapa przygody przestała działać będą zwracane przez support?

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak, jeśli ktoś stracił przez lagi serwera jakieś jednostki, może starać się o rekompensatę. W tym celu należy zgłosić się bezpośrednio do Supportu.

Nie chcę pisać, że każdy taki przypadek zostanie rozpatrzony pozytywnie, ponieważ każda sytuacja jest analizowana indywidualnie - jednak z pewnością warto spróbować.

A co do problemów technicznych: ich źródło (jak widać problem co jakiś czas powraca) jest nadal analizowane, gdy tylko dostanę więcej informacji na ten temat, od razu o tym napiszę.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Ile dzisiaj wejscie do gry kosztuje i ile mozna czekac?
    Jak zyc panie Adminie jak zyc?

Poszlo jakims cudem na IE8 wczesniej na chromie i IE nawet nie drgnelo
    Ostatnio edytowane przez FenThront ; 28.05.2012 o 23:21

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    hmm_ w ciagu godziny 3 razy czyscilem przegladarke i lipa_obecnie nie mozna sie zalogowac nawet

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kolejny dzień który nie mozna sie zalogowac do gry i wogole produkcje itp szlak trafii zero jakis informacji ze jakies problemy z serwerm itp.......

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dalej dupa, wchodzi nie wchodzi, wywala nie wywala, na jednym kompie na drugim, na chromie na firefoxie, po czyszczeniu cache bez czyszczenia cache XD

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cornflakes czy u Ciebie czyszczenie pamięci już nie przynosi efektów

Strona 12 z 157 PierwszyPierwszy ... 2 10 11 12 13 14 22 62 112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów