to skandal, próby logowania trwają i trwają, a czas na przygodę ucieka... chyba za mało piłek zamówilii dlatego utrudniają dostęp.....
Przecież problem jest po Waszej stronie. Przeczyśćcie cache przeglądarki. Trzy razy dla pewności!![]()
jaka mądrala... to nic nie daje.
Swoją szosą, to jest to z lekka niepoważne - problem nie trwa dzień czy dwa, ale ciągnie się już od dłuższego czasu... Trzeba być wybitnym informatykiem żeby przez taki okres czasu nie wpaść na żaden pomysł gdzie leży problem i jak go naprawić...
Ostatnio edytowane przez Underlight ; 09.06.2012 o 12:18
Konsekwentnie od 3 godzin wchodzę i wyrzuca mnie co 30 sekund, pokonałem 2 pułapki już w Okradać Bogatych w ciągu tego czasu.
Ja się zastanawiam czy dzisiaj w ogóle pogram, czy muszę sobie założyć konto na innym - działającym serwerze, żeby móc pograć w tą grę?
O ile do przygody wejdę to jedyne co teraz udało mi się zrobić to wyładować kuni
Ale nie zdążyłem dla drugiego załadować,myślę że tym razem wejdę i załaduję kuni dla genka następnym razem wejdę i dam rozkaz ataku)
Dokończenie wiktora w taki sposób zajmie mi chyba więcej niż osiem dni buhahaha.
Poszło gładko jestem zaskoczony.
Ostatnio edytowane przez wredniejszy ; 09.06.2012 o 12:39
Bodajże na facebooku chwalili support tejże gry... A ja z kolei powiem, że jest na żenująco niskim poziomie.
Opisałam mój problem z logowaniem się do gry - tak, wiem, żadna nowość dla nich... Ale zadałam konkretne pytanie pod koniec - co z przygodami? Czy zostanie doliczony czas?
Odpowiedź składała się na dzień dobry z przeprosin za długi czas oczekiwania na ową odpowiedź... Dobrze, rozumiem, dostajecie dużo ticketów, więc wybaczam zwłokę. Później już tylko wyczytałam o tym, że problem jest znany i wszelkie informacje zostały przekazane do działu technicznego, a dalsza część odpowiedzi to... gotowiec wysyłany chyba wszystkim - tzn zwracanie się do mnie per Pan, mimo iż z treści ticketa łatwo da się wywnioskować że jestem kobietą, wysłanie mi linku z "wskazówkami" które być może rozwiążą mój problem, mimo iż dobitnie dałam do zrozumienia że próbowałam już wszystkiego (dokładnie wymieniłam swoje starania), no i wisienka na torcie - brak odpowiedzi na moje pytanie, co oznacza chyba że support bardzo pobieżnie lub też nie do końca czyta co właściwie jest do nich wysyłane. Zrozumiem to, że być może nie są w posiadaniu takich informacji - ale taka odpowiedź usatysfakcjonowałaby mnie, w każdym razie na pewno bardziej niż jej brak.
Czemu mnie to tak boli? A no, jestem teamowcem w innej grze i odpowiedzi tego typu są dla mnie karygodnym zaniedbaniem gracza - mówiąc krócej, olewaniem go. Kontaktując się z supportem oczekuję pewnego profesjonalizmu, zainteresowania moją sprawą oraz konkretnej odpowiedzi na moje pytania, nawet jeżeli brzmi ona "nie wiem, nie posiadam takich informacji, nie udało mi się takowych uzyskać".
od 3 godzin nie mogę wejść do przygody - gra wyrzuca mnie do logowania po 5 sekundach przebywania na mapie przygody .