Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3
Pokaż wyniki od 21 do 21 z 21

Wątek: Sposób na "nietykalnych"

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez daveandnokia Zobacz posta
    Policja zgłosi to do prokuratora, ten poprosi adres IP gościa z danego serwisu/forum, gdy go otrzyma prokurator zgłasza się do dostawcy neta i podanie danych osobowych gościa. I już nie robi się to śmieszne wiesz smsiki... a policja przyjmie takie zgłoszenie, na pewno (jeżeli oczywiście Herr_Uther zrobił to).
    Czytaj chłopie z zrozumieniem...i co zgłosi?, że wyzywałem twojego przydługiego nicka? a ty się tak starałeś żeby był piękny ;p

Mi też chuligany internetowe ;p nieraz skracają nick na siki...i co mam z tym iść do prokuratora? a jak wyzywają przy tym i ile śmiechu jest;p

@smsiki - nikt mnie nie obraził, zgłoszenie dotyczyło innego rodzaju zachowania
    spoko...na pewno Ciebie jako występującego w realu człowieka nikt nie mógł tu obrazić. Jedynie Twojego nicka. Nie wnikam już co za co.
    Pozdrówka by nie było, że popieram jakieś chamskie zachowanie nawet w stosunku co do anonimowych nicków. Wszędzie warto być porządnym.
    Ostatnio edytowane przez smsiki ; 07.07.2012 o 19:02

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 1 2 3

Uprawnienia umieszczania postów