Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Magazyn prowiantu

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród

Magazyn prowiantu

Jak wiemy w magazynie prowiantu wytwarzamy premię, produkujemy złoża i zamieniamy surowce. W tej kwestii chcę odnieść się do tego ostatniego. Jest tam taka jedna opcja "Używane długie łuki" byłaby ona dla mnie przydatna jeżeli za 500 łuków dostaniemy 50 długich łuków a nie tylko 10. Bo jak sądzę to nikt z tego nie korzysta a jak już to nieliczni którym nie chce się handlować a mają ich przepchany magazyn. Jako że jestem osobą która zazwyczaj przesiaduje na handlu to nie za bardzo jestem skłonny sprzedawać broń której potrzebuje do przygód, podboju wyspy i w jakiejś przyszłości do walk między graczami. A nie chciałbym aby moja broń wpadła przypadkiem w ręce mojego wroga. Dlatego wolę je kisić w magazynie. Zdaje mi się że wiele osób się ze mną zgodzi. 50 długich za 500 krótkich łuków to chyba rozsądna cena będzie. Zapraszam do sugestii.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    popatrz na to z drugiej strony, wciskasz wrogowi paczkę do niczego niepotrzebnych łuków a dostajesz od niego garść monet które są o wiele bardziej przydatne. A tak to tylko zamieniasz jedne nieprzydatne łuki na inne (równie z resztą nieprzydatne - jak zrobiłem 170WŁ na 32 lvl tak do tej pory ich mam i teraz tylko patrzę gdzie by ich tu na misję kamikaze wysłać ;P)

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    spyderek ale ty źle to skalkulowałeś bo sprzedać łuki a zamienić je w magazynie na coś bardziej mi przydatnego to są dwa odrębne tematy.

Uprawnienia umieszczania postów