Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: problem z uruchamianiem

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia

problem z uruchamianiem

Chciałbym trochę pomarudzić, jak to większość z nas ma w naturze, a chodzi mi dokładnie problemy z uruchamianiem gry, często zdarza mi się że zaraz po naciśnięciu przycisku graj uruchamia mi sie gra ale ekran miga, i musze cofnąć do menu i tak kilka razy, albo poprostu pasek nie chce sie załadować i koniec, musze czekać kilka minut aby z powrotem działało ale to nie ostatni problem, czasami nie moge sie zalogować
    Proszę nie piszcie mi abym wyczyścił pamięć przeglądarki bo to nic nie daje ale powiedzcie czy wy też tak macie i jak często?

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Zdarza się, ale zwykle po relogu jest już dobrze.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    teraz nie moge zalogować się.Czekam juz jakiś czas i wyskakuje mi "przerwa techniczna" - dzwonie do koleżanki i słysze ,ze ona śmiga .Nie wiem co się dzieje

Początkujący Odkrywca Awatar Herr_Uther
    Serwer
    Nowy Świat
    Mi tak się dzieje średnio 3-4 razy dziennie, ale nie narzekam - mam tylko kilka minut opóźnienia, kolega ma tak, że na żadnej przeglądarce mu gra nei śmigała (albo śmigała ale nie miał czatu i handlu - a bez handlu wiadomo, nie ma sensu grać) ale okazało się, że działa mu pod chrome tylko że regularnie co 10 minut go wyrzuca z gry i musi się przelogowywać - to jest dopiero ból :-(
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Babelek
    Bo to logowanie to jest chore, to jakas nie dorobione badziewie albo calkowity idiotyzm na serwerze. Tyle ludzi pisze ze sa problemy z logowaniem zamiast to poprawic to zajmuja sie *******ami wymyslaja bzdety

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No może w końcu coś z tym zrobią... ale wątpię, u mnie jest coraz gorzej ;P

Odkrywca Awatar Piotru70
    Serwer
    Słoneczny Gród
    JA mam takie same problemy, zgłaszałem to do supportu to powiedzieli że we dle ich źródeł to jest problem serwerów z których jest mój internet. Bo u nich jest wszystko gites. Tylko że chyba nie wszyscy mamy jeden internet więc jeżeli nie zaczną myśleć to kiedyś mogą stracić graczy.

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Oni myślą, ale tylko o sobie ;P

Uprawnienia umieszczania postów