Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Błąd w ofertach handlowych?

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród

Błąd w ofertach handlowych?

Od kilku dni zauważyłem następującą nieprawidłowość:

Po złożeniu oferty sprzedaży na rynku niektóre oferty kupna od graczy przychodzą z dużym opóźnieniem, czasem po dwóch i więcej godzinach.

Możliwe że jest to spowodowane przeciążeniem serwera, jednak mocno utrudnia mi handel oraz planowanie.
    Ostatnio edytowane przez Hakardrag ; 21.05.2012 o 14:51

MG1988PL
    To nie jest błąd gry, można powiedzieć graczy, niektóre osoby nie odświeżają zbyt często ofert w kantorze. Jeżeli odświeżą po tym jak dodałeś swoją a na zakup zdecydują się np po 2-3 godzinach to nadal mogą Ci ofertę wysłać.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Błąd leży po stronie twoich klientów którzy nieraz po kilka godzin nie odświeżają listy zakupów i wysyłają na przedawnoine oferty handlowe.

Początkujący Osadnik Awatar Arashi_
    Serwer
    Kolonia
    A mi to akurat kompletnie nie przeszkadza. Czas życia oferty, te nieszczęsne 10 min, jest tak krótki, że cieszę się, jeśli ktoś na nią odpowie nawet po kilku godzinach

Uprawnienia umieszczania postów