Witam
Mam propozycje skrócenia czasu oczekiwania w tej grze na cokolwiek . Dołączając do tej gry myślałem sobie że będzie fajnie ładnie gierka która jest kultową od wielu lat (tytuł ) . A tu takie rzeczy nie rozumiem czym kierują się twórcy wypuszczając taką grę ale na pewno nie grywalnością . Z tego jakie wnioski nasuwają się po tygodniu to : strasznie długi czas oczekiwania na surowce ( nawet przy dużych ilościach takiego samego budynku produkcja idzie wolno ) 2 : czas szkolenia wojska nie porównywalny do ich siły 52 rekrutów na 52 rabusiów ponad 30 strat i by atakować drugi raz należy czekać długii moim zdaniem za długi czas . surowce typu deski z drewna liściastego czas produkcji 1 deski to : ponad 10 min załóżmy że mamy 4 tartaki czyli co ponad 10 min 4 deski co daje jakieś 24 deski na godzinę WOW super ilość . oczywiście istnieje szansa podwyższania levela budynku ale żeby to zrobić należy mieć surowce heh . Mam jeszcze na koniec propozycje zamienić kryształki na monety co tydzień np 300 monet lepszy z nich pożytek niż z kryształów nie są jakieś przesadnie drogie i każdy może sobie kupić 200 raz na miesiąc i lepiej na tym wyjdzie a cena monet w zamianie za kryształy to jakieś niedopatrzenie twórcy gry taka cena ?? przecież gra jak sama nazwa wskazuje jest do grania a nie do handlu i czekania strategia strategią a gdzie grywalność GRY czekanie na wszystko nie zliczoną ilość czasu powoduje frustracje i zastanawianie się nad sensem grania . Wiem że znajdą się tacy co im wszystko się podoba itp ale nie oszukujmy się chciałbym grać a nie czekać i np walczyć a co do za radość wypuszcza człowiek generała z 50 rekrutami i wraca 20 czyli atak kolejny jutro hahaha

nie będę robił reklam po to że grają. Wizualnie gra jest ok odezwę się jak dotrę dalej zobaczymy czy wytrzymam to co mówisz bo po twojej wypowiedzi wnioskuje że jesteś No 1.