Witam
Mam propozycje skrócenia czasu oczekiwania w tej grze na cokolwiek . Dołączając do tej gry myślałem sobie że będzie fajnie ładnie gierka która jest kultową od wielu lat (tytuł ) . A tu takie rzeczy nie rozumiem czym kierują się twórcy wypuszczając taką grę ale na pewno nie grywalnością . Z tego jakie wnioski nasuwają się po tygodniu to : strasznie długi czas oczekiwania na surowce ( nawet przy dużych ilościach takiego samego budynku produkcja idzie wolno ) 2 : czas szkolenia wojska nie porównywalny do ich siły 52 rekrutów na 52 rabusiów ponad 30 strat i by atakować drugi raz należy czekać długii moim zdaniem za długi czas . surowce typu deski z drewna liściastego czas produkcji 1 deski to : ponad 10 min załóżmy że mamy 4 tartaki czyli co ponad 10 min 4 deski co daje jakieś 24 deski na godzinę WOW super ilość . oczywiście istnieje szansa podwyższania levela budynku ale żeby to zrobić należy mieć surowce heh . Mam jeszcze na koniec propozycje zamienić kryształki na monety co tydzień np 300 monet lepszy z nich pożytek niż z kryształów nie są jakieś przesadnie drogie i każdy może sobie kupić 200 raz na miesiąc i lepiej na tym wyjdzie a cena monet w zamianie za kryształy to jakieś niedopatrzenie twórcy gry taka cena ?? przecież gra jak sama nazwa wskazuje jest do grania a nie do handlu i czekania strategia strategią a gdzie grywalność GRY czekanie na wszystko nie zliczoną ilość czasu powoduje frustracje i zastanawianie się nad sensem grania . Wiem że znajdą się tacy co im wszystko się podoba itp ale nie oszukujmy się chciałbym grać a nie czekać i np walczyć a co do za radość wypuszcza człowiek generała z 50 rekrutami i wraca 20 czyli atak kolejny jutro hahaha