Ja także jestem za wprowadzeniem tej scieżki dzwiękowej.![]()
Ja także jestem za wprowadzeniem tej scieżki dzwiękowej.![]()
oczywiście, w pełni popieram pomysł!!
popieram, byłoby super![]()
Popieram to byłoby niezłe,,zwłaszcza że ta melodia na zawsze zapadnie jako settlers .
Byloby ok. To co jest teraz mam wylaczone ZAWSZE bo och...ec mozna od tych gownianych dzwiekow niewiedziec na co komu potrzebnych.
Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.
super pomysł, nie ma jak powrót do korzeni![]()
Ja również jestem jak najbardziej za nową muzyką ale ta muzyka "mi" przypomina czasy średniowiecza a chyba widzicie, że w raz z poziomem przechodzi się jakby do innych "er" . Może wam się podoba ta muzyka i nie mam zamiaru się o to kłócić ale nie dało by rady wymyśleć czegoś na czasie "jak się gracz rozbuduje" to taka muzyka może nieco irytować....
Ech stare, dobre czasy amigi. Osobiście mam dźwięk wyłączony bo nie mogę już tego słuchać. Pomysł popieram i podpisuje się dwoma rękami i nogami. Amiga Rulez![]()
Ćwierkanie mnie też trochę irytuje gdyż zagłusza mi muzykę którą słucham, ale jeżeli chcecie aby wprowadzili dźwięk muzyczny do gry to ja jestem za tym aby było możliwość wyciszenia dźwięku z gry, gdyż wolę już słuchać swojej muzyki.
Przecież pod avatarem w rozwijanym menu możesz sobie wyłączyć dźwięki i odgłosy w tle.
Osobiście także jestem za![]()