Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Ścieżka dźwiękowa z pierwszych Settlersów w wersji na Amigę 600

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Ścieżka dźwiękowa z pierwszych Settlersów w wersji na Amigę 600

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Chciałbym w tym miejscu złożyć petycję do twórców wspaniałej gry The Settlers online.
    Mając nadzieję, że nie sprawi to wielkiego kłopotu, chciałbym prosić o dodanie do gry ścieżki dźwiękowej z pierwszej wersji settlersów na Amigę 600.
    Wielu z nas przechodzą ciarki po plecach gdy dziś słuchają tego utworu z przed jakby nie było 20 lat, mnie osobiście prawie łza się zakręciła.
    Proszę niniejszym o dodanie do gry ścieżki dźwiękowej. Jej pełną wersję pozwalam wkleić sobie poniżej w linku na wrzucie. Mam nadzieję że to nie będzie naruszenie. Bardzo dziękuję z góry za spełnienie mojej jak i naszej prośby. Drodzy gracze ze wszystkich światów proszę was wszystkich o podpisywanie się pod niniejszym postem aby doprowadzić do końca ten pomysł. Wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Przedstawiam tym którzy znają a i tym którzy nie znają wspaniały kawałek z lat 90 tych grany w pierwszej wersji ukochanych Settlersów:
    http://antares520.wrzuta.pl/audio/37...ettlers_ingame

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Absolutnie popieram pomysł - przez to ćwierkanie mam ochotę wyciskać kanarki do herbaty) a odrobina muzyki doda pięknego akcentu całej grze - zwłaszcza taka muzyka.

Początkujący Osadnik Awatar thomaspila89
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez SkadrA Zobacz posta
    Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Chciałbym w tym miejscu złożyć petycję do twórców wspaniałej gry The Settlers online.
    Mając nadzieję, że nie sprawi to wielkiego kłopotu, chciałbym prosić o dodanie do gry ścieżki dźwiękowej z pierwszej wersji settlersów na Amigę 600.
    Wielu z nas przechodzą ciarki po plecach gdy dziś słuchają tego utworu z przed jakby nie było 20 lat, mnie osobiście prawie łza się zakręciła.
    Proszę niniejszym o dodanie do gry ścieżki dźwiękowej. Jej pełną wersję pozwalam wkleić sobie poniżej w linku na wrzucie. Mam nadzieję że to nie będzie naruszenie. Bardzo dziękuję z góry za spełnienie mojej jak i naszej prośby. Drodzy gracze ze wszystkich światów proszę was wszystkich o podpisywanie się pod niniejszym postem aby doprowadzić do końca ten pomysł. Wszystkich serdecznie pozdrawiam.

Przedstawiam tym którzy znają a i tym którzy nie znają wspaniały kawałek z lat 90 tych grany w pierwszej wersji ukochanych Settlersów:
    http://antares520.wrzuta.pl/audio/37...ettlers_ingame
    Rowniez chetnie posluchal bym tych pieknych dzwiekow w nowej odslonie graficznej ) bo te dzwieki nowoczesne brzmia jak kanarki i inne ptactwo ktoro budzi mnie nad ranem ) Pozdrawiam i popieram przedmowce

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    jestem za zobacyzmy co z tego wyjdzie ale pomysl ciekawy i oryginalny

Początkujący Osadnik Awatar Morfeusz12
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Coś niesamowitego pamiętam tą melodie jak siedziało się po nocach i grało na Amisi w Settlersów. Pamiętam tą muzykę jak i świetne "Yupii" geologa jak znalazł rudy, stare dobre czasy, jak wspomniał SkadrA aż się łza w oku kręci.
    Podpisuje się obiema rękami za wprowadzeniem starej muzyki go gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    ja rowniez za,od tego cwierkania juz czlowiek oszalec moze

Początkujący Osadnik Awatar skorpion123544
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam serdecznie wszystkich forumowiczów faktycznie ja rowniez od tego cwierkania juz czlowiek oszalec moze.

Początkujący Odkrywca Awatar Herr_Uther
    Serwer
    Nowy Świat
    Również jestem za, szczególnie podobały mi się motywy muzyczne z drugiej częsci, też były to jakies proste muzyczki w midi więc z ich zaimplementowaniem do gry nie powinno być problemu i chętnie bym je usłyszał zamiast ćwierków :-)
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    jestem absolutnie na tak ! wystarczy mi jak za oknem ćwierkają ptactwa i różne tam inne dziwactwa ;P

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Co prawda ja nie grałąm we wcześniejsze wersje settlersów, ale chętnie posłuchałabym czegoś innego niż ciągłego ćwierkania ptaków. W zasadzie ono jeszcze może być ale ta kwacząca kaczka w tle wyprowadza mnie z równowagi :P

Strona 1 z 3 1 2 3 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów