Witam po wyeksploatowaniu złoża gdy burze kopalnie nie otrzymuje ponownie pozwolenia na budowe. Wydaje mi sie że nie powinno tak byc a jednak... Prosze o pomoc![]()
Witam po wyeksploatowaniu złoża gdy burze kopalnie nie otrzymuje ponownie pozwolenia na budowe. Wydaje mi sie że nie powinno tak byc a jednak... Prosze o pomoc![]()
Pozwolenie wraca automatycznie zaraz po wyeksploatowaniu kopalni. Burzenie kopalni nic nie daje, to tylko kwestia estetyki.
sorki ale wyeksploatowałem od rana 4 kopalnie i ani jednego pozwolenia![]()
Przeloguj grę, pozwolenia wracają przewaznie "z opóźnieniem" i tylko relog je przyśpiesza
"We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online
mam ten sam problem bo wyeksploatowaniu rudy miedzi nie dostalem pozwolenia na budowe!!!
mam to samo, wysłałem geologa a wyburzyłem kopalnie i nie mam pozwolenia nie pierwszy raz ;/
Witam
Czemu nie mogę zlikwidować 2 kopalni marmuru ?
Klikam na nich i brak jakiejkolwiek reakcji tzn. brak wyskakującego okna z bąbą itp.
Żeby było ciekawiej pomimo zlikwidowania warsztatu kamieniarza wydobycie marmuru trwa nadal i właśnie dzięki "szybkiej pomocy" straciłem 2 pozwolenia na budowę.
Odnoszę dziwne wrażenie że w tej grze chodzi o to aby gracze jak najwięcej kupowali a nie o pomoc.
Pomimo zgłoszenia problemu brak jakiejkolwiek reakcji nawet głupiej wiadomości że wiedza o problemie.
Arkowe, kopalni marmuru nie da sie burzyc, ani nie posiada ona okna, to nie blad w grze tylko tak ma byc. A co pozwolen to pewnie weszliscie rano postawiliscie jakis budynek albo inne kopalnie i pozwolenia sie skonczyly:P tylko nie pamietacie o tym![]()
Niestety ale kopalnie również i marmuru da się bużyć bo już to robiłem a mój problem dotyczył tylko 2 kopalni marmuru i 1 kamienia.
A czemu pomimo braku warsztatu kamieniarza wydobycie trwa nadal ?
nie da sie burzyc kopalni marmuru ani kopalni kamienia. Zburzyc jedynie mozesz gdy zloze sie skonczy, chociaz to i tak nic nie daje, bo wyslanie geologa i tak Ci odryje raz jeszcze zloze i nic tam budowac nie musisz. Pozwolenia to tez nie kosztuje