Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Problem z kopalina

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Problem z kopalina

Witam po wyeksploatowaniu złoża gdy burze kopalnie nie otrzymuje ponownie pozwolenia na budowe. Wydaje mi sie że nie powinno tak byc a jednak... Prosze o pomoc

Osadnik Awatar Kfiatek6
    Serwer
    Nowy Świat
    Pozwolenie wraca automatycznie zaraz po wyeksploatowaniu kopalni. Burzenie kopalni nic nie daje, to tylko kwestia estetyki.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    sorki ale wyeksploatowałem od rana 4 kopalnie i ani jednego pozwolenia

Początkujący Odkrywca Awatar Herr_Uther
    Serwer
    Nowy Świat
    Przeloguj grę, pozwolenia wracają przewaznie "z opóźnieniem" i tylko relog je przyśpiesza
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mam ten sam problem bo wyeksploatowaniu rudy miedzi nie dostalem pozwolenia na budowe!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    mam to samo, wysłałem geologa a wyburzyłem kopalnie i nie mam pozwolenia nie pierwszy raz ;/

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Witam

Czemu nie mogę zlikwidować 2 kopalni marmuru ?
    Klikam na nich i brak jakiejkolwiek reakcji tzn. brak wyskakującego okna z bąbą itp.
    Żeby było ciekawiej pomimo zlikwidowania warsztatu kamieniarza wydobycie marmuru trwa nadal i właśnie dzięki "szybkiej pomocy" straciłem 2 pozwolenia na budowę.
    Odnoszę dziwne wrażenie że w tej grze chodzi o to aby gracze jak najwięcej kupowali a nie o pomoc.
    Pomimo zgłoszenia problemu brak jakiejkolwiek reakcji nawet głupiej wiadomości że wiedza o problemie.

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Arkowe, kopalni marmuru nie da sie burzyc, ani nie posiada ona okna, to nie blad w grze tylko tak ma byc. A co pozwolen to pewnie weszliscie rano postawiliscie jakis budynek albo inne kopalnie i pozwolenia sie skonczyly:P tylko nie pamietacie o tym

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Niestety ale kopalnie również i marmuru da się bużyć bo już to robiłem a mój problem dotyczył tylko 2 kopalni marmuru i 1 kamienia.
    A czemu pomimo braku warsztatu kamieniarza wydobycie trwa nadal ?

Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    nie da sie burzyc kopalni marmuru ani kopalni kamienia. Zburzyc jedynie mozesz gdy zloze sie skonczy, chociaz to i tak nic nie daje, bo wyslanie geologa i tak Ci odryje raz jeszcze zloze i nic tam budowac nie musisz. Pozwolenia to tez nie kosztuje

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów