Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: deski zawieszone w próżni

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

deski zawieszone w próżni

mam następujący problem,
    surowce nie przeszły mi z pola gwiazdki do domu władyki, tylko utknęły w nicości...
    tzn ilość deseczek na magazynie w momencie przekazywania nie powiększyła się, a w gwieździe mam przyciemnione pole desek i nic nie moge z tym zrobić, proszę o radę.
    zaznaczę przy tym , ze jest to premia wytworzona w magazynie prowiantu

Początkujący Odkrywca Awatar Herr_Uther
    Serwer
    Nowy Świat
    Przeloguj gre
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    super, teraz w ogóle nie mogę się zalogować , spróbuje za jakiś czas

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ok, poszło ...
    niestety straciłam 200 szt desek z drewna liściastego...
    z pola gwiazdki surowce co prawda zniknęły , ale niestety stan magazynowy w domu władyki nie powiększył się

Początkujący Odkrywca Awatar Herr_Uther
    Serwer
    Nowy Świat
    Być może dostałaś te deski "podwójnie" - ja tak często mam, że dodaje coś do magazynu, pojawia się w magazynie ale w gwiazdce wciąż jest dostępne, klikam drugi raz, to NIE dodaje mi do magazynu (słusznie - bo raz już dodało) ale jednocześnie towar jest przyciemniony jak w trakcie dodawania. Najprzyjemniej było jak dostałem podwójny drop z misji :-) ale niestety, mimo moich rozlicznych prób gra nie policzyła mi go podwójnie :-( - wszystko to co było "zaciemnione" nie pojawiło się już w magazynie bo to po prostu błąd serwera :-( Taki mały błąd, prawdopodobnie nie zauważyłaś że raz już Ci policzyło te dechy
    "We are monetizing all the weakness of people" - Teut Weidemann, lead designer of Settlers Online

Uprawnienia umieszczania postów