W przygodzie Zdrajcy odesłałem generała po nowe wojsko. Miałem 145 konnic i 96 wybornych łuczników których nie dołączyłem do oddziału. Generał wrócił na wyspę bez wojska. Czy jest możliwe że to wojsko przepadło czy jest to może jakiś błąd w grze???
W przygodzie Zdrajcy odesłałem generała po nowe wojsko. Miałem 145 konnic i 96 wybornych łuczników których nie dołączyłem do oddziału. Generał wrócił na wyspę bez wojska. Czy jest możliwe że to wojsko przepadło czy jest to może jakiś błąd w grze???
Być może nie kliknąłeś "OK" po przydzieleniu wojska (po przesunięciu suwaczków) i przez to po prostu wysłałeś samego generała bez wojska
no tak. wysłałem samego generała. czytałem już na forum że wojsko nie przydzielone do generała wraca po 1,5 godziny ale u mnie już dawno ten czas miną a wojska dalej nie ma
a najlepsze jest to ze liczba osadników w wiosce mi nie zmalała czyli tak jakby to wojsko gdzieś było ukryte![]()
Dołącze się do problemu. Wczoraj skończyłem jedną przygodę a dzisiaj drugą. Z obydwu nie wróciły mi jednostki a sloty osadników dalej są zajęte:/
Wojska które wracały z generałami są na miejscu a jednostki wracające same nie doszły !!! Razem ponad 200 jednostek![]()
Ramzes, wojsko nigdzie nie wróci, jeżeli masz na tej przygodzie choćby jednego generała to wojsko będzie "czekać" aż mu je przydzielisz, jedyna opcja na powrót to spakowac ich do generała jak w taksówkę i zabrac do domu :-)
A co do problemu Chemika to nie mam zielonego pojęcia co mogło się stać
no i niespodzianka, chłopaki chyba wracali polską kolejapo 24 h mi wojo wróciło jedne a z dzisiaj po 5h
ciekawe. Ludzie policzeni i juz się zgadzają
Czyli pewnie nie przydzieliłeś ich do drugiego generała (jak np. wysłałeś 2, jeden walczył z ostatnim obozem a drugi czekał bezproduktywnie a wojsko miał nieprzydzielone) i po odliczeniu czasu jaki normalnie by upłyną do konca przygody gra Ci ich "zwróciła", ale nic to, dobrze że wszystko dobrze się skończyło, na następny raz jak robisz ostatni obóz to odsyłaj nieużywane jednostki i generałów którzy nie walczą to nie powinieneś mieć takich problemów
No własnie zauwazyłem że w czasie kiedy przygoda powinna się skończyć wróciło wojsko. Ciekawe jest jednak , że po ostatnim obozie było zaznaczone w menu gwiazdy że wojo wraca a jednak ich wcięło