Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Pręgież

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród

Pręgież

a może by tak wrzucać kto i za co ma bana... zarówno w grze, na "czacie" jak i na forum... luźna sugestia ale może zadziałać

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    oczywiście chodzilo o pręgierz

Odkrywca Awatar thordis
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Biorąc pod uwage niektóre powody bana to raczej byłby pręgierz dla modów a nie graczy

Osadnik Awatar Sedzia_Dredd
    Serwer
    Nowa Ziemia
    jeżeli chodzi o bany za czat to nie miałby sensu. jeżeli byłyby to blokady za oszustwa w grze (za nieuczciwy handel, buffy, itp) to byłoby przydatne, jednak są już tematy, w których zbierani są tego typu oszuści. bany za mutlikonta itp wykroczenia nie powinny nas obchodzić.
    ::. .:: Emotions... There oughta be a law against them ::. .::

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie wiem czy to jedynie moje wrażenie ale uważam że administracja jest troszkę za bardzo nadgorliwa, bana można dostać dosłownie za wszystko, jedyne o czym można rozmawiać na czacie to ?? hmm no właśnie, jedynie o tym w czym gustuje moderator !!! pierwszy ban jakiego dostałem to temat POLITYKA oczywiście na ogólnym i to po 24 kiedy już nie grają dzieci, ktoś zaczął o polityce no i się zaczęła przepychanka, poleciało kilka obraźliwych tekstów w stronę byłego prezydenta i nic, ja wspomniałem o czcigodnie nam panującym premierze Tusku no i się posypał ban z prędkością światła, zdziwiło mnie że nawet tutaj sięgają macki jego reżimu no ok koniec o polityce teraz ogólnie o rozmowie, ktoś poprosił dziś o pomoc więc udzieliłem odpowiedzi, nie tylko mnie zdziwiło że ktoś zaczął pisać że jedynym rozwiązaniem są KLEJNOTY ktoś ponownie się zapytał, dlaczego klejnoty, ktoś inny odpisał nie będę się dalej rozpisywał bo dostanę BANA !!! taka sytuacja pozwala sugerować że tutaj na stettlers dokładnie moderuje się dialogi !! sprawnie manipuluje to o czym się rozmawia, nawet sądzić można że są osoby które namawiają do korzystania ze sklepu ja wiem że trzeba jakoś żyć, nie sądzę też że twórcy są biedni, moim zdaniem powinni troszkę się opanować w tej moderacji bo już znaczna część ludzi właśnie z tego powodu odeszła !!

Chęć kupowania KLEJNOTÓW powinna wynikać z samej chęci gracza ! a nie z ciągłego, męczącego reklamowania !! wszędzie, nawet w grze, klikasz i przenosi ciebie do sklepu !! prosisz o redę ktoś znowu radzi sklep !!! itp itd

Osobiście nic nigdy w sklepie nie kupię, jak sądzę gdybym był dobrym klientem inaczej by mnie potraktowano !!

Dlaczego poruszam ten temat ? BO REKLAMUJE SIĘ SETTLERÓW JAKO GRĘ DARMOWĄ, a tak naprawdę to okazuje się że tak nie jest ! oczywiście na czacie są tacy którzy twierdzą inaczej, ale jest też taka osoba podajże kamil...1313 który dziś mądrze stwierdził że bez klejnotów lepiej nie grać i obstawał przy swoim.

WIĘC JAK TO JEST DARMOWA CZY DLA FRAJERÓW ???

Aktualnie mam bana nie wiem za co i na ile !?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Widzisz rozmowa o byłym prezydencie to rozmowa o Historii a nie polityce, a o bieżącym premierze to już tylko polityka
    A poważnie: moderatorzy też ludzie, nie czytają wszystkiego na bieżąco chyba że uczestniczą w dyskusji. Więc po prostu miałeś pecha - zaglądnął, zobaczył i zadziałał, a że padło na ciebie? No cóż, to dowód na to że masz pecha a nie ogólnoświatowy spisek .... Ja też tak dostałem bana, za całokształt i jak to moderator ujął "złośliwy sarkazm wobec innych".

Szkoda że nie ma banów za głupotę

A gra jest darmowa bo możesz grać za darmo! Nikt nie powiedział że będziesz w top10 za darmo, bo grę się robi po to żeby zarabiać (jej zrobienie i utrzymanie to realne pieniądze). Choć jak poświecisz odpowiednio dużo czasu możesz być blisko "elity". Znam taki przypadek z innej gry (dla wtajemniczonych i kumatych chodzi o "DO"), gdzie utrzymanie się w rankingu w okolicach 2-3 tyś miejsca przy normalnej grze (2-3 godz. dziennie) kosztowało miesięcznie kilkaset złotych (w pierwszej setce nawet kilkaset euro). I znałem gracza z okolic 1500 miejsca który nie wydał ani złotówki, ale grał po kilkanaście godzin dziennie (czas miał z przyczyn losowych).

Uprawnienia umieszczania postów