Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Znikające budynki.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Znikające budynki.

Czy wie ktoś, co może być przyczyną, że połowa moich budynków tak po prostu zniknęła?! Dostałem za nie normalnie pozwolenia na budowę. Tylko dlaczego one zniknęły?! Czy to znaczy że musze je wszystkie od początku budować ??

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Siemka a jakie to były budynki? Jak kopalnie to normalne że się zawalają gdy kończy się złoże.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie, to nie były kopalnie (wiem, że kopalnie sie zużywają po jakimś czasie). były to m.in. gospodarstwa, warsztat piwowara, stajnia, rezydencje (razem jakieś 15 budynków).

Początkujący Osadnik Awatar Morfeusz12
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez Xenotix Zobacz posta
    Czy wie ktoś, co może być przyczyną, że połowa moich budynków tak po prostu zniknęła?! Dostałem za nie normalnie pozwolenia na budowę. Tylko dlaczego one zniknęły?! Czy to znaczy że musze je wszystkie od początku budować ??
    Zobacz może masz starą wtyczkę flash to też może być przyczyną, jak ją zaktualizujesz i nic nie pomoże napisz do supportu tam sprawdzą czemu tak masz

Początkujący Odkrywca Awatar Herr_Uther
    Serwer
    Nowy Świat
    Ktoś mógł Ci się włamać na konto (brat, siostra, kolega etc) i skasować budynki

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    tez mialem takie znikajace budynki, wg mnie to raczej lag, bug lub nawet zawieszanie sie przegladarki (firefox u mnie)... niestety trzeba od nowa budowac.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mi przed chwilą też wcięło rzeźnika

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Mi własnie wcielo warsztat kamieniarza (marmur) i nie dostalem znowu pozwolenia ;>

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    teraz zauważyłem jeszcze że dwie rezydencje (te które dokupiłem) się "rozmontowały" i są w menu gwiazdy

Uprawnienia umieszczania postów