Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Uwaga na wymienianie się buffami z [CZ] Marek125PL

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Uwaga na wymienianie się buffami z [CZ] Marek125PL

Witam
    Niby błacha sprawa. Tylko 2 buffy. No ale to on popełnił błąd z niedoinformowania. Dlatego wklejam tutaj, aby może następna osoba miała na uwadze z kim się wymienia.

Poprosiłem o wymianę na 8 koszy. Poprosiłem S1:3x piec miedź i s1/4:5x piekarnia.
    Dostałem owszem te 8 buffy, niestety 2 z nich zostały rzucone na upgradowany budynek. W których się robi 5 poziom. Czyli jeszcze jakies 4-5 dni.
    Nie wiedział o tym, rozumiem, też sie kiedyś zdziwiłem. Ale że za gapowe się płaci. Ja kiedyś buffnałem budynek więcej. Myślałem że i on z pokorą buffnie 2 więcej. Niestety poszedł na udry. Zatem i ja wklejam tą informację tutaj.

A Wy zrobicie jak uważacie. Ale ogólnie nie polecam.

Osadnik Awatar Kfiatek6
    Serwer
    Nowy Świat
    Jesli Ci zbuffowal te budynki, o ktorych pisales, to nie jego wina tylko Twoja. Skad mial tamten ktos wiedziec, jak dlugo Ci sie bedzie budynek ulepszac. Jesli nie zaznaczyles tego wyraznie, ze nie chcesz na te ulepszane, to Ty popelniles blad nie on. I nie widze powodu, dlaczego mialby Ci dokladac jeszcze 2 kosze. Nastepnym razem polecam wyraznie zaznaczac, jakie budynki chce sie miec buffowane. Bo ja czesto sie spotykam z sytuacja, ze buffuje ulepszany budynek, bo ktos tak chce.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    No skąd, Najechać na niego - widać ile ma procent i na jaki poziom idzie ulepszenia. Jeśli jest to 13% a idzie na 5 poziom. To pewnie będzie to jakieś 5-6 dni jeszcze trwać.

A to że trafiłeś na ludzi, którzy chcą wyraźnie na ulepszany budynek, to jest przykład, że owe osoby także nie są wstanie pojąć, że budynek który się ulepsza - nie produkuje NIC.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    "z igly widly"... duzo tralala o 2 kosze...

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    @spyderek
    Zgadnij wszystkie a dostaniesz akt własności domu
    Zgadnij 90% a dostanie papugę.

@renia
    Niby nic, ale czemu to ja mam tracić? A nie on? Tym bardziej że ze swojej niewiedzy on popełnił błąd.

Odkrywca Awatar Jurek12345
    Serwer
    Czarci Gaj
    Czego się czepiasz? Chciałeś buff na budynki? Dostałeś buff na budynki co chciałes? Jeśli na oba pytania odpowiedz brzmi "tak", to ewidentnie sam do siebie miej pretensje. A tak btw: robić problem z 2 koszyków? Grasz od lutego, więc pewnie koszyków robisz z 10 dziennie. Nie wiem w czym problem.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    @ Jurek
    Co tu robisz? Przecież jesteś z innego serwera? Zostałeś wynajęty do obrony? Czy masz konto także na Nowej Ziemii. Ale pamiętaj wg regulaminu to już Multikonto.

Ogólnie mój temat został założony po to, aby każdy się dowiedział i sam przeanalizował sprawę. Jeśli ktoś uważa że to mój błąd. To niech sobie wymienia z nim kosze dalej. Jeśli ktoś uważa, jednak że postąpił niewłaściwie - będzie wiedział na przyszłość by z nim interesów nie robić.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Podałeś dokładną lokalizacje budynków i jakie to mają być budynki więc miej pretensje tylko i wyłącznie do siebie i jak napisałeś "Ale że za gapowe się płaci." no to płać... skoro sam nie wiesz co u ciebie sie dzieje....

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Nie wiem, które macie poziomy, ale jeśli tak uważacie, to zapewne niski. Ale pójde Wam na rękę
    Ok od tej pory, będę robił z premedytacja tak jak mówicie. A ewentualny flame w moją stronę będę wklejał w ten temat. I jesteście na niego w pełni odpowiedzialny.
    Jak będę widział upgradowany budynek ZAWSZE będę go buffował.

Uprawnienia umieszczania postów