Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Diamentowy kłopot

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Diamentowy kłopot

Hooah, mam taki problem iż kupiłęm 1200 diamentów i sie coś mi zacieło i zalogowałęm sie na innym świecie i klejnoty zostały na przypadkowo zrobionej nowej grze, dało by rade je jakoś zwrócić bo tak szkoda 30 zł i tych 1200 diamencików.. proszę o szybką pomoc

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    hmm czyli przypadkowo doładowałeś swoje multikonto i teraz chcesz kamyki przenieść na swoje główne tak? :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Prawie ziomek, Zapomniałem mojego nicku i próbowałem się zalogować i przypadkiem założyłem nowe konto na które mi doliczyło diamenty

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    nie pamietałem czy gram na nowym świecie czy nowej ziemi i coś mi sie poplontało i tak wyszło ;p

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    no cóż jedyna opcja to pisać do supportu i liczyć na ich wyrozumiałość, bo tak na prawdę to nie przez żaden bug tylko wyłącznie twoja wina

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    hmm jak można przypadkowo zrobić nową gre/konto przecież to wymaga wpisania emaila/hasła 2x/potwierdzenia reg/ i dalej stworzenie postaci do gry, avatar nick i wybranie świata.
    Coś za dużo przypadkowości, możesz napisać do supportu, ale wątpię czy coś wskórasz, w najgorszym przypadku dostaniesz bana za multi.

Początkujący Odkrywca Awatar Herr_Uther
    Serwer
    Nowy Świat
    He he to już szczyt *****izmu żeby nie dość że przyznać się do multi na forum publicznym to jeszcze doładować przez przypadek nie to konto :-P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    obiawą i szczytem *****izmu jest taki ograniczony pogląd na świat. nie prosiłem bezsensowne komentarze bo mam problem z tymi klejnocikami gram tą grę 2 dzień i nie chce mi sie tracić 30 zł bez sensu. Nie mam zadnego multi konta tylko w jakiś bezsensowny sposób rozkminiłem stronę główną i w lewym rogu masz takie coś do szybkiego robienia kont i wpisałem tam swoje pasy i mail a że nie pasowały to pomyślałem że inny mail mam do konta i nick i w taki sposób powstało to konto na którym byłem zalogowany raz i właśnie na nim zostały moje diamenty. Wszystko jasne ?

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    tak tak jasne, ale jak już pisałem zgłoś się w tej sprawie do supportu i licz na ich wyrozumiałość bo na forum to ci nikt nie pomoże ;]

Uprawnienia umieszczania postów