Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: pozwolenia na budowe

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    TheKolunio, w takiej sytuacji najlepiej będzie skontaktować się bezpośrednio z Supportem, na pewno uda się znaleźć rozwiązanie.

Natomiast jeśli chodzi o problem z kolejką budowania (nie dało się dodać do niej kolejnych budynków, nawet jeśli było jeszcze kilka wolnych pozwoleń/licencji) - zostało to poprawione w jednej z ostatnich konserwacji.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Które budynki nie wliczają się do pozwoleń na budowę?
    Przykład:
    Mam podane: "Zostało ci 8 z 145 pozwoleń" - czyli wykorzystałem 137.
    Ale jak policzę wszystkie budynki (produkcyjne, rezydencje, magazyny, kantor, koszary, tawerna) ale bez studni i pól to wychodzi mi 141.
    Wygląda na to, że budynki które można mieć tylko po 1 sztuce nie wliczają się do pozwoleń (władyka, kantor, koszary, magazyn prowiantu).
    Potwierdzi to ktoś?

Osadnik Awatar Baranicomber
    Serwer
    Kolonia
    wybuduj chatę drwala... błąd w tłumaczeniu.
    Inteligentni ludzie robią inteligentne rzeczy żeby głupi ludzie mogli być jeszcze głupsi...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Dopiero zaczęłam grę i już na 11 poziomie pojawił mi się problem:
    mam do wykonania zadanie "Narzędzia" - wybudować dwa budynki piec do wytopu miedzi i warsztat ślusarza. Ten drugi wybudowałam bez najmniejszego problemu, natomiast mam problem z piecem - ikonka jest aktywna, więc mogę go już wybudować ale jak na nią klikam nic się nie dzieje probowałam się wylogować i zalogować ponownie, kolejki nie mam zajętej, surowców mam na tyle aby móc ten piec wybudować. Z każdym innym budynkiem jaki mam już aktywny nie mam najmniejszego problemu aby go zbudować, tylko z tym piecem coś nie tak! Pomóżcie bo nie mogę przejść do kolejnych zadań!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    ja na 25 levelu wybudowałem 3 budynki / za ostatnie 3 pozwolenia i jednocześnie zlikwidowałem dwie kopalnie/ z rachunku wychodzi 2 pozwolenia, a mam zero

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2

Uprawnienia umieszczania postów