Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: pozwolenia na budowe

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

pozwolenia na budowe

mam jeszcze pozwolenia na budowe a nie moge nic wybudowac, mimo że kolejka budowy nie jest pełna, wyswietla sie "osiągnięto maksymalną liczbe budynków " czy jakos tak a pozwolenia sa jeszcze
    o co w tym why ?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ile pozwoleń ci zostało i jaki budynek chcesz stawiać? Bo np. koszary/magazyn prowiantu i kantor handlowy może byc tylko 1

daveandnokia
    ale nawet, jak sie ma pozwolenia to koszary/magazyn prowiantu oraz kantoru nie wybierzesz, gdyż są zablokowane. Ja też tak miałem czasami, najlepiej jest wylogować się i zalogować się ponownie, sprawdź wtedy czy to pomoże. Czasem jest też tak, że za szybko pracujesz też to mam, dajmy np. mam 3 pozwolenia, chcę wybudować 2xkopalnię węgla, więc szybko wybieram jedną i stawiam. I szybko wybieram drugą, ale patrzę, cała lista budynków zablokowana. Czekam chwilę, odblokowuje się i mogę stawiać następną nie dziwmy się, to jeszcze wersja beta...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja także mam problem z pozwoleniami na budowę, może mi ktoś powiedzieć ile jest standardowo pozwoleń?? Bo chyba przeliczę budynki. Jestem pewna, że gdy budowałam, postawiłam rezydencje jako 3 w kolejce (zabrało 2 pozwolenia) ale zdecydowałam, że na razie potrzebne mi coś innego, więc anulowałam budowę rezydencji, oddało tylko jedno pozwolenie...

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    na starcie masz 75, po podbiciu całej wyspy powinnaś mieć 155, kolejne można tylko za klejnoty w sklepie kupic

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    własnie zazwyczaj tak mialem ze zostawało mi jedno pozwolenie, a kolejka budowy nie była pełna, nie mogłem nic wybudować, nawet po wylogowaniu , było to samo
    zrobiłem mały test , miałem na budynki jeden w budowie a 2 w kolejce a 3 miejsce na budowe było puste , zostało mi jedno pozwoleni i nic oprócz pól i stuni nie dało raady wybudowac

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Tak chyba każdy ma, ten problem mija sam po pewnym czasie, nie wiem czemu tak się dzieje, trzeba poczekać i już. Trochę wkurzające jeśli komuś sie np. śpieszy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Ja mam chyba problem: zdobyłem 8 obszar i nie dostałem pozwoleń na budowę

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    U mnie to samo co u MaximusBugi. Zdobyłem strefę 3, a dodatkowych 10 pozwoleń na budowę nie dostałem...

EDIT:
    Wiadomość o premii za zdobycie strefy przyszła dopiero teraz (ponad 30 minut).
    Ostatnio edytowane przez K0si4r ; 20.05.2012 o 12:44

TheKolunio
    WITAM.

Mam Problem. Mam 2 poziom i mam kolejne zadanie dotyczace gry zeby wybudoawc chate lesnika. Ale ona jest od 3 poziomu. i co robic?
    Moze nie dali mi pełnego poziomu. Robiłem wszystko odswiezalem gre kilku krotnie i nic. aktywowalem emile i tez nie.

Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów