Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Garnizon/y

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Garnizon/y

Ponieważ opcja szukaj nie dała mi odpowiedzi pozwala sobie założyć wątek o garnizonach.

Na początek moja propozycje:

1. Możliwość stałego umiejscowienia garnizonu na mapie domowej.

Obecnie po utworzeniu garnizonu zajmuje on wskazaną pozycję i podczas eksploracji mapy staje on dokładnie w tym miejscu w którym chcemy by był. Zmienia się to w momencie w którym wyślemy naszych dzielnych chłopców z generałem do innej strefy (najczęściej na przygodę). Jako że nie ma możliwości transferu jednostek między generałami w innej strefie aby zmienić "wyjściowy skład" trzeba owego generała odesłać do "domu". Gdy upłynie czas potrzebny na powrót generał nie zajmuje dziwnym trafem pozycji z której został wysłany tylko na siłę ustawia się na samym dole mapy a każdy kolejny szuka pierwszego wolnego slota w pobliżu. Myślę że dużym ułatwieniem byłaby zmiana tego trybu na taki w którym odesłana armia zajmuje miejsce z którego została wysłana a w przypadku gdy to pole zostało przez nas zajęte innym budynkiem w pierwszym slocie wolnym w tej okolicy.

Jeśli był już poruszany wybaczcie za powtórkę (winny jest przycisk szukaj który w tym przypadku zawiódł )

CopperPride
    Ostatnio edytowane przez CopperPride ; 09.05.2012 o 18:48

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    co ja czytam

protip: kliknij na garnizon jednego generała i przesuń takie śmieszne suwaczki pod obrazkami wojaków na maksa w lewo. Teraz kliknij na garnizon drugiego generała
    CZARY!! zakrzykniesz, ale nie obawiaj się, tak właśnie transferujesz jednostki między generałami.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez spyderek Zobacz posta
    co ja czytam

protip: kliknij na garnizon jednego generała i przesuń takie śmieszne suwaczki pod obrazkami wojaków na maksa w lewo. Teraz kliknij na garnizon drugiego generała
    CZARY!! zakrzykniesz, ale nie obawiaj się, tak właśnie transferujesz jednostki między generałami.

1. Jesteś trollem
    2. Czasami potrzebny jest do tego relog

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    1. nie przesadzaj, ale dzięki
    2. niby kiedy, ja tam zawsze bez problemu transferuje jednostki między generałami, powiem więcej mogą one zostać bez generała a i tak wrócą do domu z przygody

Uprawnienia umieszczania postów