Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Wątek: Totalnie nie kumam!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Totalnie nie kumam!!!!!

Witam,
    Gra się nie wczytuje, a jak już to pusta zielona plama udająca wyspę, brak okien chatboxa global pomoc handel gildia urzędniczy i wiadomości.
    Brak na górze widocznych dostępnych towarów, brak osadników.......

Ale i tu ciekawostka - jak wciskam okienko [KUP KLEJNOTY] strona sklepu ładuje się w 0,04 sekundy jest sprawna i działająca........

Moje pytanie brzmi:
    Za co ja płacę???? Skoro nie mogę zagrać za te kupione klejnoty???!!!! Czy rzecznik praw ochrony konsumentów o tym wie??? Bo moim zdaniem to czyste wyłudzenie i tyle!!!!

Pozdrawiam.

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Raczej mowy o wyłudzaniu to nie ma bo wiesz za co płacisz i robisz to świadomie, problemy techniczne były, są i zawsze będą, tak więc może trochę więcej spokoju. Na początek proponuje wyczyścić dane przeglądarki, jeśli to nie pomoże napisz odpowiednie zgłoszenie do supportu.

Pisanie po kilka !!?? naprawdę nic nie daje.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    moim zdaniem problemy techniczne owszem mogą być, ale rozwiązuje się je szybko i znikają, a skoro ekipa nie potrafi sobie poradzić od miesiąca z problemami i potrafi tylko pisać: 'PRZEPRASZAMY PRACUJEMY NAD TYM' to chyba czas zmienić ekipę bo raczej kariery już tacy ludzie nie zrobią.........
    Ja wiem, że problemy się pojawiają, a le tyle czasu co są tu to przechodzi ludzkie pojęcie!!!

Co do czyszczenia przeglądarki, nie jestem laikiem i wiem co mam robić aby grało.....
    Co do supportu hmmm ostatnio wysłałem zgłoszenie o lamerze który chciał wyłudzić ode mnie towar za odwrotną ofertę i Wiesz jaką dostałem odpowiedź?
    ..."stan wojska sprawdzisz w garnizonie..." lub coś w tym stylu......

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez set2g Zobacz posta
    Raczej mowy o wyłudzaniu to nie ma bo wiesz za co płacisz i robisz to świadomie,

Jasne że wiem za co płacę i robie to świadomie, powiem więcej nawet dostaje klejnoty, tyle że nie mogę ich wydawać bo gra nie działa!!!!!!

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    wygląd mojego okna gry..... bardzo chciałbym podziękować wszystkim, którzy starają się aby przyjemnie mi się grało i abym był zrelaksowany dzięki wejściu do gry, świetna robota Panie i Panowie oby tak dalej, wróżę Wam kariery niesamowite.......co prawda w mojej firmie po jednym dniu byście na zbity pysk wylecieli, ale to już insza inszość......

Początkujący Osadnik Awatar reno455
    Serwer
    Czarci Gaj
    mnie się objawia taki sam problem jak gregsecondlife,też mam czyścić pamieć przeglądarki? Te same problemy maja znajomi,też maja czyścić przeglądarkę? Nie wspomnę o nagminnych relogach gry,zawieszanie się serwera,nie twierdźcie ani w żartach że to są bieżne problemy

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    ile mam przeglądarek zainstalować??u mnie jest to samo cały dzień...ani support ani łaskawe mody nie raczą odpowiedzieć...w kółko mam logować się do gry?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Na jakich przeglądarkach gracie? takie objawy mam tylko na oprze. Chrome i FF znacznie lepiej sobie radzi.

PS Drobna rada tonem "roszczeniowym" i "Zastraszającym" nic nie zyskasz, a wręcz przeciwnie.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    mam to samo od wczoraj ...
    grać się nie da
    i tak samo wygląda sytuacja na mozilli czy chrome czy też ie

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez effcia Zobacz posta
    Na jakich przeglądarkach gracie? takie objawy mam tylko na oprze. Chrome i FF znacznie lepiej sobie radzi.

PS Drobna rada tonem "roszczeniowym" i "Zastraszającym" nic nie zyskasz, a wręcz przeciwnie.
    Temat dotyczy sytuacji gdzie klient za coś płaci prawdziwymi pieniędzmi i nie otrzymuje towaru/usługi. Ma prawo rościć sobie to za co zapłacił, szczególnie, że z postu jasno wynika, że ten temat nie jest pierwszą ani drugą próbą rozwiązania problemu.

Rozumiem, że jeśli zakupisz przykładowo aparat w sklepie i okaże się on zepsuty to żaden problem, tak? Jak również fakt, iż kolejne odpowiedzi na Twoje reklamacje wyglądają następująco:
    - proszę sprawdzić czy włączyła pani aparat
    - proszę sprawdzić czy włożyła pani baterię
    - proszę sprawdzić czy to na pewno aparat zakupiony u nas, bo może się pani pomyliło
    - nie, ten kurczak na pewno był świeży.

Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów