Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Weryfikacja konta

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat

Weryfikacja konta

Witam. Chciałem założyć konto na serwerze testowym TSO ze względu na konkurs. Więc kiedy naciskam w link weryfikacyjny na e-mailu wyskakuje mi coś takiego:
    ERROR

There was an error accessing the requested web page.
    Wie ktoś co muszę zrobić abym mógł potwierdzić konto? Proszę o pomoc.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Podpinam się do tematu, mam tak samo od samego początku zanim jeszcze była otwarta beta. Pisałem do supportu ale panowie odpowiedzili mi w ogóle na inne pytanie niż im zadałem. Bo pisałem w tej sprawie a oni odpisali na temat linka rejestracyjnego do bety.

Osadnik Awatar BB_Mishap
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Opisany błąd występuje najczęściej u graczy mających konto w grze przypisane do adresu email @wp.pl. Jedyną możliwością rozwiązania problemu jest zmiana adresu email powiązanego z kontem i ponowne wysłanie linku aktywacyjnego, na nowy adres.

Zarówno zmianę adresu email, jak i wysłanie nowego linku można przeprowadzić poprzez zakładkę 'Mój Profil' po zalogowaniu się na stronie głównej gry.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Siemka miałem podobny problem gdy używałem poczty na wp.pl też pisałem do supportu w tej sprawie i nie uzyskałem odpowiedzi.Ktoś podał mi sposób na to wchodzicie w mój profil na stronie głównej i zmieniacie e-mail na wcześniej stworzony np. Gmail i teraz powinna udać się weryfikacja.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Też do kilku minut temu miałem ten sam problem, nikt nie raczył pomóc, dopiero jak przejrzałem ten wątek, sobie poradziłem. Żadnego odzewu z kontaktu, żenada.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Dziękuję wszystkim za odpowiedzi. Na onecie działa.

Uprawnienia umieszczania postów