Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 56

Wątek: Nowa ziemia leży?

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    BB juz pewnie wiedza ze coś jest nie tak, teraz tylko czekać i żadne płacze i żalę nie pomogą, wiec jeśli ma ktoś to zamiar robić, to niech sobie daruje.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    mi chroma powiesiło, a wiedźma ciekawe czy będzie ubita

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Robiłem pewne rzeczy z grą, kiedy zrobiłem ... w pewnym momencie serwer padł.
    Muszę się zorientować czy to od tego :-)

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez NymphomaniaC Zobacz posta
    Robiłem pewne rzeczy z grą, kiedy zrobiłem ... w pewnym momencie serwer padł.
    Muszę się zorientować czy to od tego :-)
    A to twoja wina zawiesiłeś serwery. Teraz Cię wszyscy zlinczujemy. Mamy twój nick,łatwo Cię wytropimy

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Czyli lezy

Osadnik Awatar Secmat
    Serwer
    Nowy Świat
    Jeżeli tylko tutaj opisujecie swój problem to radze także zgłosić osobiście problem do supportu wtedy na pewno będą widzieć że coś się dzieje bo takie opisywanie problemu na forum mało daje. Także zgłaszać na support.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Skoro gracze już problem zauważyli może jakiś admin by sie wypowiedział? Przecież to m.in ich praca! :P

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Cytat Zamieszczone przez Secmat Zobacz posta
    Jeżeli tylko tutaj opisujecie swój problem to radze także zgłosić osobiście problem do supportu wtedy na pewno będą widzieć że coś się dzieje bo takie opisywanie problemu na forum mało daje. Także zgłaszać na support.
    Myśle, że po takim czasie już wiedzą, skoro wszystkie serwery padły

Osadnik Awatar Bluznierca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Mnie wywalilo doslownie kilka sek po tym jak podnioslem kopalnie zlota na 3 poziom. Nie byloby w tym nic strasznego gdyby nie fakt, ze ja zaraz chcialem wstrzymac bo byla na wykonczeniu. I poszla sie je...... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Najbardziej mnie wkurza to, że admini i gry i forum w takich wypadkach dziwnym trafem zawsze "NABIERAJĄ WODY W USTA" i udają, że się nic nie stało.
    Czasami mam wrażenie, że wszystkimi tymi grami online zarządzają ci sami ludzie .... no chyba, zę to taka choroba adminów online :P

Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 2 3 4 5 6 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów