BB juz pewnie wiedza ze coś jest nie tak, teraz tylko czekać i żadne płacze i żalę nie pomogą, wiec jeśli ma ktoś to zamiar robić, to niech sobie daruje.
BB juz pewnie wiedza ze coś jest nie tak, teraz tylko czekać i żadne płacze i żalę nie pomogą, wiec jeśli ma ktoś to zamiar robić, to niech sobie daruje.
mi chroma powiesiło, a wiedźma ciekawe czy będzie ubita
Robiłem pewne rzeczy z grą, kiedy zrobiłem ... w pewnym momencie serwer padł.
Muszę się zorientować czy to od tego :-)
Czyli lezy![]()
Jeżeli tylko tutaj opisujecie swój problem to radze także zgłosić osobiście problem do supportu wtedy na pewno będą widzieć że coś się dzieje bo takie opisywanie problemu na forum mało daje. Także zgłaszać na support.
Skoro gracze już problem zauważyli może jakiś admin by sie wypowiedział? Przecież to m.in ich praca! :P
Mnie wywalilo doslownie kilka sek po tym jak podnioslem kopalnie zlota na 3 poziom. Nie byloby w tym nic strasznego gdyby nie fakt, ze ja zaraz chcialem wstrzymac bo byla na wykonczeniu. I poszla sie je...... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Nie swietuje w swieta z tego samego powodu z ktorego nie swietuje w dzien premiery "Gwiezdnych Wojen". Choc w tych drugich jest wiecej prawdy.
Najbardziej mnie wkurza to, że admini i gry i forum w takich wypadkach dziwnym trafem zawsze "NABIERAJĄ WODY W USTA" i udają, że się nic nie stało.
Czasami mam wrażenie, że wszystkimi tymi grami online zarządzają ci sami ludzie .... no chyba, zę to taka choroba adminów online :P