Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Pola pszenicy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia

Pola pszenicy

Na dwóch zwykłych polach pszenicy (mam 4 czy 5 ), ilość możliwych zasiań nie spada. Mi to pasuje, ale zgłaszam dla dobra ogólnego.

Sygnatura:

Nie da się niczego zyskać nieuczciwością. Nieuczciwy straci potrójnie na tym co w sposób nieuprawniony uzyskał. ( Zasady prawa karmy ).
    ---------------
    Nie usuwaj ciąży bo wszelkie życie jest święte. Dlatego nie czyń się przestępczynią wobec praw życia. Nikt tych praw nie zmieni sprytną retoryką więc nie trać energii na bezprzedmiotową dyskusję i usprawiedliwianie się.
    ---------------
    Nigdy się nie mścij bo uniemożliwiasz prawom wszechświata dokonanie sprawiedliwości na tym człowieku i wynagrodzenie ciebie za doznaną krzywdę.
    ---------------
    Zawsze mów prawdę bo człowiek tyle jest wart ile warte jest jego słowo.
    Ostatnio edytowane przez Commanderrone ; 06.05.2012 o 16:55

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    to napisz to teraz po polsku, bo kazde pola mozna zasiac ile sie chce razy, nie ma na to limitu wiec niewiem o co ci biega tak naprawde

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak osadnik zbiera pszenicę to na tym polu spada ilość możliwych jeszcze zasiewów. U mnie stoi na 44 i nie wyczerpuje się. Mam dwa niewyczerpywalne pola pszenicy. A nie mam silosów.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    po prostu żadne gospodarstwo z nich nie korzysta. Jak wyczerpią bliższe pola to i za te się zabiorą

Uprawnienia umieszczania postów