Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Blokada opcji handlu z wybranym graczem

Osadnik Awatar Wolf43211
    Serwer
    Słoneczny Gród

Blokada opcji handlu z wybranym graczem

Witam serdecznie
    przyszedł mi do głowy pewien drobny pomysł który mógłby nieco urozmaicić grę ponieważ ostatnimi czasy namnożyło się lustrzanek pomyślałem że fajnie by było gdyby można było u wybranego znajomego zablokować sobie opcję handlu z tym graczem dzięki małej ikonce kłódki można by było w dowolnym momencie odblokować / zablokować takiego gracza gdyby nam podpadł . Oczywiście mało realne jest wprowadzenie w życie tego pomysłu ale ciekaw jestem waszej opinii .

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    pomysł jak pomysł..średni..
    na razie admini nie mogą sobie poradzic z naprawde ważnymi rzeczami wiec nie sądzą żeby takim czymś ktoś sie zainteresował..

bo po co blokować?
    taki ktoś nie powinien być wsród znajomych..

Odkrywca Awatar Fourola
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Usuń ze znajomych, dokładnie.. Nie rozumiem dlaczego ludzie mają tyle znajomych.
    Ja po każdej transakcji staram się usuwać, możemy czasami śledzę jakiś wysoki poziom, bo ciekawą ma wyspę.. A tak to trzyma się tych, z którymi się wymienia koszami czy coś. ; )

Osadnik Awatar Wolf43211
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Usuwać usuwam sporo tego na początku się naspraszało , ale zastanawiałem się nad rozwiązaniem pośrednim między usunięciem a trzymaniem znajomego choćby po to by poobserwować rozwój jego wyspy lub z kilku innych powodów o których nie warto wspominać . Dziękuję za opinię .

Uprawnienia umieszczania postów