czy ktos na serwerze kolonia ma w dniu dzisiejszym kłopot z logowaniem lub wczytaniem gry bo ja jak dotąd zero problemów a dzis za boga nie załaduje
czy ktos na serwerze kolonia ma w dniu dzisiejszym kłopot z logowaniem lub wczytaniem gry bo ja jak dotąd zero problemów a dzis za boga nie załaduje
ja mam dzisiaj problem, najpierw zniknęły armie a teraz nie mogę wejść do gry.
do 13 było ok, na serwerze Nowy Świat, a teraz wyskakuje okienko komunikatów i kolejka nie wyskakuje
Wiele mu brakuje.. ale nie wiele więcej możemy się spodziewać.
To już trzeci taki wątek o tym samym.Wszyscy tak mamy
wszyscy maja to samo padly wszystkie serwery trzeba czekac
nadal nie dziala ?
Dzisiaj (08.05.2012) również jest problem zarówno z zalogowaniem, jak i z wczytywaniem grafik. Natomiast jak już po kilku(nastu) próbach gra się załaduje i jako-tako dział, to nie działa czat - na wszystkich kanałach. Pojawia się komunikat "brak dostępnego serwera rozmów". Czyżby przeciążenie serwerów poprzez próby na testowym ?
EDIT:
Po wczytaniu gry i grafik, gra działa prze kilka minut (jest nawet czat), a później nie przyjmuje poleceń i czat znowu się sypie, znikają zakładki itp.
Ostatnio edytowane przez AndyMcQuinn ; 08.05.2012 o 19:33
mam dokladnie to samo co AndyMcQuinn ....powoli szlak mnie trafia
Mam to samo, nawet jak uda się, że gra się załaduje do końca i nawet czaty działają, to po kilku minutach jak próbuję coś postawić lub wysłać specjalistę to się znowu wysypuje i tak praktycznie od godziny ok. 11.00. Nie tylko na serwerze PL ale również na serwerze UK mam to samo
Od tego typu watkow jest dzial Problemy techniczne.
temat zamykam.
Cormax