Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: problem z serwerem testowym

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Zalogowalam się na serwerze testowym,ale nadal nie otrzymalam e-maila dlaczego?

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    E-mail z nagrodami będą wysyłane w piątek 11.

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Do mnie e-mail przyszedł nawet 4 razy, ale znalazłem go dopiero w katalogu ze spamem, a nie w skrzynce głównej.

słowianka
    Dziś po 10-ej udało się, po 15-ej też, ale teraz po 19-ej jakaś masakra. Wyskakuje info, że w kolejce logowania jest 1147 osób przede mną i przyjdzie mi czekać ok. 6 dni na wejście do gry...

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    dokładnie nie można się zalogowac,chyba serwer nie wytrzymał jednak próby ... no i jak tu zdobyć nagrody,

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    kolejka oczekiwania 805
    no nic, na testowym niech się wiesza itp, nagrody nie są jakieś porywające wiec nie ma co sobie nerwów strzępić, ważniejsze żeby po wprowadzeniu u nas nie było takich kwiatków

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    U mnie to samo.Nie mozna się zalogować.Po co ludziom robic nadzieję na co prawda marne nagrody,ale zawsze...

Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Byłem rano, po południu i już wtedy było do przewidzenia że ostatni etap dzisiejszego dnia będzie ciężki do przetrawienia.
    Dlatego na serwer wszedłem już grubo przed 19 i bez problemu się dostałem. Kłopot pojawił się jakoś po 20 kiedy to napór
    graczy był tak wielki że nawet Ci testujący mieli problemy z graniem, ba, nawet zwykłe poruszanie się po menu graniczyło
    z cudem. Ja dodatkowo swoje poczynania w grze nagrywałem i dodatkowo obciążałem CPU, ale to nic ... po 20 postanowiłem
    że sobie odświeżę gdyż gra się zacięła na ładowaniu mapy powrotnej z eventu Euro Cup który na szczęście udało mi się zakończyć,
    no ale co z tego skoro teraz podobnie jak inni czekam na swoją dziwną kolejkę logowania, ponad 13 dni - bez przesady.
    Serwer pod względem obciążeniowym wypada kiepsko, no chyba że w grze będzie ok 1 k osób chociaż już wtedy drobne lagi miały
    miejsce.

http://scr.hu/screenshooter/0899189/payjpmm
    Ostatnio edytowane przez VaanDee ; 08.05.2012 o 20:49

Odkrywca Awatar Hakardrag
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Udało mi się trzy razy., mimo że czekałem dosyć długo w kolejce
    Znalazłem jeden błąd - podczas bitwy w piłkarskiej przygodzie, dwie armie walczyły i walczyły (chyba bez końca by to było) ... musiałem wyjść z mapy i wrócić, dopiero wtedy wszystko sie unormowało.

EDIT:

Jeszcze jedno, wieczorem był problem z wejściem na polskie czaty. Mimo wskazówek Modów i angielskich kolegów, Polacy mieli problem z odnalezieniem polskiego forum.
    Ostatnio edytowane przez Hakardrag ; 08.05.2012 o 21:02

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Wczoraj udało mi się wejśc do gry bezproblemowo. Dziś bez szans....

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów