Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Wątek: problem z serwerem testowym

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Troche sie tu herezji natworzyło.
    Aby sie zalogować wystarczy ze przy logowaniu na testowym (w tym pasku na górze) podasz te same dane co tu i powinno cie zalogować. Aktualnie mogą być problemy bo jest tam dość sporo ludzi, ale trzeba próbować do skutku to działa, ja tak robiłem i jestem zalogowany cały czas.
    Dalej jak rejestrujesz nowe konto nie musi być ten sam emali, bo na niego tylko przychodzą kody na nagrody, nie są powiązane z zadnym kontem na polskim serwerze, po prostu dostajesz kod na emaila i wpisujesz w swoim profilu.

Podejrzewa ze jak tylko wyślą te kody zacznie sie nimi handel.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    pomijajac to czy trzeba miec nowe konto czy nie to i tak nie udało mi sie zalogowac wiec serwery nie sa przygotowane w zadnym wypadku na takie obciazenie

CyprysowyKupiec
    na testowy z passami moimi na testowym od 3 dni nie udało mi się zalogować ani razu.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    heh nauczcie się czytać, logujesz się na to samo konto Uplay co i tutaj a że nowe konto w grze to oczywista sprawa tylko to nie ma nic do rzeczy bo logujesz się nie do gry a na Uplay'a

@set2g

na walentynki jak wysłali na maila prezent to nie trzeba było niczego wpisywać dawałeś akceptuj i się nagrody pojawiły w gwieździe, chociaż może i teraz będzie inaczej co ja tam wiem

Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Cytat Zamieszczone przez mktiger Zobacz posta
    przeciez bylo wyraznie napisane ze trzeba zalozyc konto, jak rowniez ze nagrody przyjda na maila wiec bedzie je mozna wykorzystac na innym serwerze
    Nie było napisane, że trzeba założyć nowe konto. Na samym dole informacji o testach jedynie wzmianka : "Jeśli nie posiadasz konta na serwerze testowym, możesz założyć je tutaj: www.tsotesting.com". Panowie Admini - kłania się gramatyka języka polskiego - możesz, to nie to samo co musisz!!!
    Ponadto - na polskim serwerze, na którym gramy, po zalogowaniu widnieje informacja "BETA", czyli testy.
    Na przyszłość bardzo proszę o wyraźną i dokładną informację.

Odkrywca Awatar spyderek
    Serwer
    Nowa Ziemia
    i żeby pomyśleć że o kilka ryb takie spięcia ;]

mktiger
    Cytat Zamieszczone przez Migotka79 Zobacz posta
    Nie było napisane, że trzeba założyć nowe konto. Na samym dole informacji o testach jedynie wzmianka : "Jeśli nie posiadasz konta na serwerze testowym, możesz założyć je tutaj: www.tsotesting.com". Panowie Admini - kłania się gramatyka języka polskiego - możesz, to nie to samo co musisz!!!
    Ponadto - na polskim serwerze, na którym gramy, po zalogowaniu widnieje informacja "BETA", czyli testy.
    Na przyszłość bardzo proszę o wyraźną i dokładną informację.
    prosze cie
    mieli napisac: "musisz zalozyc je tutaj" ?? wcale nie musisz nikt ci nie kaze, zalozysz to bedziesz grac, nie?? to nie i nie zaglebiaj sie zbytnio w gramatyke (wyraz BETA nie oznacza TESTY)
    ja jakos zalozylem nowe konto, i nie mialem problemow z logowaniem

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Udalo sie komus aktywowac newsletter po zalozeniu nowego konta na testowym? Bo u mnie ciagle "There was an error accessing the requested web page."

mktiger
    My profile (mktiger)
    Newsletter admin

Your newsletter setting has been changed.

u mnie bylo tak, przed chwila, chyba ze chodzi ci o cos innego

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów