To już chyba przegięcie, skoro 3x wybrałem 25 rekrutów a mi tylko jednych zaliczyło a reszta sie kółko kreciło i jestem 50 w plecy bo nie dodało :|? co to ma być bo zaraz mnie coś kur... coś strzeli.
Może mi to ktoś wyjaśnić ?
To już chyba przegięcie, skoro 3x wybrałem 25 rekrutów a mi tylko jednych zaliczyło a reszta sie kółko kreciło i jestem 50 w plecy bo nie dodało :|? co to ma być bo zaraz mnie coś kur... coś strzeli.
Może mi to ktoś wyjaśnić ?
Ostatnio edytowane przez nolives ; 03.05.2012 o 19:52
Spokojnie, błędy gry - gra jest wciąż w wersji beta, nie należy o tym zapominać! Ja miałem ciekawiej - dałem robienie dwóch koszów do kolejki, ale zmieniłem zdanie bo potrzebowałbym 50 kiełbaski na poszukiwanie przygody (odkrywca wracał za kilka minut), anulowałem kosze i wybrałem zamianę kamienia na marmur, niestety po zrobieniu kamienia nie mogłem go dodać (zrobił się półprzezroczysty jak w trakcie dodawania), zrobiłem relog i co? "Wróciło" mi tyle kamienia ile miałem wcześniej, marmuru niet a za to w kolejce są... dwa kosze w trakcie produkcji a więc nici z wysłania odkrywcy od ręki :-( Ale nie ma co się awanturować, to tylko parę pikseli i bitów informacji :-)
Masakra.. oby to było 1 raz to bym się nie produkował ale ciągle coś mi znika ale teraz mnie wkurzyło bo tyle zbierałem a tu taki cyrk.
Przyzwyczajaj się, są ludzie którym nie zaliczyło przygody (czyli strata przygody - ewentualnej kasy wydanej na nią lub czas poświęcony na szukanie odkrywcą, strata możliwego dropu, strata surki wydanej na robienie wojska, strata czasu poświęconego na posyłanie generałów) więc te 50 rekrutów to tyle co nic :-)
heh ; ) . w sumie racja, ale też dobra nie ma co wymagać od bety...