Identyczny problem i u mnie. Od poniedziałku nie ma grania. Poza tym sporo osób opisało już ten problem w podobnym wątku. Więc jest nas więcej. AndyMcQuinn zgadzam się z Tobą w 100%. Support nas olewa ile się tylko da![]()
Identyczny problem i u mnie. Od poniedziałku nie ma grania. Poza tym sporo osób opisało już ten problem w podobnym wątku. Więc jest nas więcej. AndyMcQuinn zgadzam się z Tobą w 100%. Support nas olewa ile się tylko da![]()
Mam problem z uruchomieniem gry po ostatniej przerwie technicznej wyskakuje mi taki komunikat "Połączenie nie powiodło się
Niestety nie udało się połączyć z serwerem "The Settlers Online". Spróbuj połączyć się ponownie. Jeżeli problem nie zniknie, wejdź na stronę główną i poszukaj informacji na forum. Pracujemy nad rozwiązaniem problemu. Nie chcesz niczego przegapić? Śledź nas dzięki usłudze Twitter i Facebook.
Zespół The Settlers Online"
prosze o pomoc
A u mnie dzisiaj po interwencji u dostawcy internetu (PLAY) wszystko wróciło do normy. Gra działa i nie ma żadnych problemów. Lekki pocisk i zaraz się do roboty wzięli i naprawili.
po logowaniu nie wł. mi sie gra, co jest?
ja też nie mogę wejść do gry, pasek dochodzi no końca i stoi
u Ciebie przynajmniej pasek sie pojawia a u mnie czysta strona
Od 3 godz. nie można sie zalogować do gry, nie wiem czym Wy sie zajmujecie. Nie ma nawet żadnej informacji dotyczącej problemu ani wszczęcia naprawy. Irytuje mnie już ten olewatorski stosunek do graczy. Żadne podjęte działania nie pomagają w uruchomieniu gry , więc nie piszcie mi żebym czyściła ciasteczka itp. bo nic to nie daje, problem leży z Wazsej strony i zróbcie coś z tym w końcu! Zgłoszenia wysłałam i echo odzewu.
Dzisiaj pasek laduje sie do konca i... tyle. Nie laduje sie dalej gra. Po kilkukrotnum powtorzeniu odswerzenia strony, restartu przegladarki, czyszczenia cache i ciasteczek udaje mi sie zalogowac do gry.
tak tylko u mnie to nie działa.
i u mnie to samo sie dzieje nie udaje sie zalogowac