Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Wątek: Problem z uruchomieniem gry

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Hejka
    U mnie to samo od wczoraj wieczora już zaczął się problem, ale dizś to już zupełnie nie chce się zalogowć. Z różnych przeglądarek na różnych dostawcach internetowych i różnych komputerach. Czyli coś jest zrobione do bani, a było dobrze.
    Pozdrawiam

Retired CM Awatar BB_xaar
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Problemy z logowaniem/uruchomieniem gry sugerują, że w pamięci podręcznej przeglądarki (tzw. cache) znajdują się nieaktualne/uszkodzone dane.

W związku z tym, proszę podjąć następujące kroki:
    1. Wylogować się z gry.
    2. Wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki (cache).
    3. Zalogować się ponownie.

Jeśli sytuacja się nie poprawi, proszę skontaktować się z supportem:
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...14882#post4892

Osadnik Awatar AndyMcQuinn
    Serwer
    Kolonia
    BB_xaar, czy wy naprawdę macie te wszystkie formułki prze kopiuj-wklej, żeby szybciej spławić natrętne muchy (czytaj: graczy) ?
    Wiekszość użytkowników zna standardową "ścieżkę zdrowia", bo nie raz zdarzało się sie to robic również w innych grach. Ale może czasem znajdziesz czas, żeby przeczytać więcej niż 1-2 posty wstecz ? Gracze piszą przecież, że nie tylko czyscili cache, ale również próbowali wejśc do gry z innych komputerów, przez internet od innych dostawców, jak równiez nawet na innych serwerach... I co, im również odpiszesz tą samą regułką ???
    Jeśli sytuacja się nie poprawi, proszę skontaktować się z supportem:
    http://forum.thesettlersonline.pl/th...14882#post4892
    A co, jeśli kontakt jest tylko w jedną stronę ??? My piszemy, a owszem, wiadomości do supportu, z tymi samymi informacjami co tutaj, ale tutaj czasem nawet raczysz się odezwać, a od supportu nie ma ŻADNEGO odzewu ? No bo odpowiedzią nie można nazwać takiego tekstu generowanego przez automat
    Witaj AndyMcQuinn,
    Dziękujemy za skontaktowanie się z Supportem gry The Settlers Online.

Zgłoszenie zostało przyjęte i wkrótce skontaktujemy się z Tobą by odpowiedzieć na Twoje zapytanie.

Jeśli chcesz dodać jakieś informacje do zgłoszenia, prosimy odpowiedzieć na tę wiadomość e-mail, ale nie zmieniać jej tematu. Dzięki temu będziemy w stanie szybciej udzielić odpowiedzi.

Nasze godziny otwarcia to 11:00- 20:00 GMT od poniedziałku do piątku.
    Od przedwczoraj wieczora NIKT się nie odezwał...

Początkujący Osadnik Awatar glebam
    Serwer
    Słoneczny Gród
    normalnie mam od 3 dni ten sam problem co inni ,i nic nie pomaga,jak ktos sie uporał z tym problemem to napiszcie bo k...... masakra jakaś

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Prawdopodobnie mają kiepskie serwery, a gra coraz więcej ludzi i problem będzie się nawearstwiał dopuki nie będą postawione serwery z prawdziwego zdarzenia

Osadnik Awatar Maksiu
    Serwer
    Nowa Ziemia
    To już zaczyna zakrawać na kpinę, rano po konserwach owszem było OK, ale to najwyraźniej było chwilowe, bo już popołudniu wbicie się do gry graniczy z cudem, a i tak nawet jak się wbijesz to cyrki są, wysyłasz geologów, to albo nie idą wcale, albo nie znajdują złóż, mimo iż powinni, po odświeżeniu stronki z grą, po wejściu geolodzy nie wysłani, budynki które kazałem budować nie są w ogóle postawione, muszę budować od nowa. Czyszczenie cache;u przeglądarki nic nie daje, zmiana przeglądarki również, reinstall flasha, zgadnijcie, również nic nie daje. Ja nie wiem co się porobiło, ale do poniedziałku do godzin południowych było wszystko OK, mogłem sobie być zalogowany 72h w grze i nic się nie działo, a teraz udane wejście do gry to rzadkość i co 10-15 minut wywalanie z gry. EPIC FAIL.

Początkujący Osadnik Awatar glebam
    Serwer
    Słoneczny Gród
    mam dokładnie to samo i tez od poniedziałku,normalnie chyba daruje sobie ta gre szkoda ze tylko troche kasy w nia wpakowałem

Irek_80
    czemu gra ostatnimi czasy tak mocno sie TNIE ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Też chyba sobie daruję tą grę bo diabli mnie biorą na logowanie i przerywanie gry. Do czasu testów obciążeniowych było wszystko ok, a potem to już szkoda gadać. Serwis widać nic nie robi.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Mam to samo od poniedziałku ...

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów