Witam serdecznie mam problem z uruchomieniem gry wchodzę w stronę główną , po zalogowaniu ukazuje mi się następnie strona na której pisze GRAJ klikam na to lecz nie uruchamia mi się co mam bo nie mogę wejść do gry dawid04 ? proszę o pomoc.
Witam serdecznie mam problem z uruchomieniem gry wchodzę w stronę główną , po zalogowaniu ukazuje mi się następnie strona na której pisze GRAJ klikam na to lecz nie uruchamia mi się co mam bo nie mogę wejść do gry dawid04 ? proszę o pomoc.
dziś też nie działa, wczoraj to i tak nie grałam
U mnie to samo. Zastsowałam się do podpowiedzi z tematu przyklejonego ale nic nie pomogło :/
u mnie też nie działa. co robić ?
u mnie też guzik od zalogowania " graj" nie działa
wszystko sprawdziłam u siebie i też nie idzie wejść do gry![]()
Graj nie działa, j.w.
Wejdzcie w sklep kup teraz diamenty i potem kliknijcie guzik graj w ten sposób zechciało mi się zalogować choć to nie zmienia faktu że guzik nie działa na stronie głównej !
Guzik do tej pory mi nie działa, ale można spróbować przez: http://www.thesettlersonline.pl/pl/graj (ale za ktoryms razem wchodzi)
Witam to samo mam u mnie nie można sie zalogować a jak jakimś cude sie uda to nie wczytuje wszystkich budowli lub nie mam handlu![]()