Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 3 4 5
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: Problem z uruchomieniem gry

Osadnik Awatar TITO_CFC
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Najprostszy sposób na rozwiązanie problemu to wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki np za pomocą programu CCleaner
    http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner...ows,13061.html
    Wchodzimy w ccleanera i zaznaczamy Programy>>>Pamięć podręczna resztę można odhaczyć (opcja dla przegladarki firefox i IE) klikamy na URUCHOM CLEANER
    i powinno być ok...dodam ze dość często trzeba czyścić pamięć podręczną lub doraznie w razie problemu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez TITO_CFC Zobacz posta
    Najprostszy sposób na rozwiązanie problemu to wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki np za pomocą programu CCleaner
    http://www.dobreprogramy.pl/CCleaner...ows,13061.html
    Wchodzimy w ccleanera i zaznaczamy Programy>>>Pamięć podręczna resztę można odhaczyć (opcja dla przegladarki firefox i IE) klikamy na URUCHOM CLEANER
    i powinno być ok...dodam ze dość często trzeba czyścić pamięć podręczną lub doraznie w razie problemu
    Gówno prawda A dziś znów nie działa... Problem po jakimś czasie sam znika. Tak samo jak wczoraj.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Pasek ładowania na 100% a gra nic, zero odzewu.. dopiero za czwartym razem gra wystartowała.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Witam wszystkich z problemami z uruchomieniem gry ja się troszkę pomęczyłem żeby uruchomić ją na Mozili i Eksplolerze dałem sobie spokój zainstalowałem nową przeglądarkę Sundance Web Browser i po problemie wszystko śmiga aż miło gra sie szybko ładuje działa bez problemowo polecam nie męczcie się niema sensu .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam mam problem z wejściem na mapę gry logować loguje się, ale jak staram się wejść na mapę wyspy to gra się zawiesza.

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 3 4 5

Uprawnienia umieszczania postów