Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 75

Wątek: przerwa techniczna?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    co mi po promocji, jak mi się kopalnia zawali i stracę jedną czy dwa pozwolenia!

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez Radieth Zobacz posta
    To była taka ironia... Już kilka razy robili promocje po wpadkach z grą, żeby zarobić zamiast dać coś da darmo. Ja czekam od lutego na prezent od Xaara za opóźnienie startu serwera i chyba się nie doczekam...
    nie ma opcji abyś na cokolwiek się doczekał lol, oni nawet tutaj nie zaglądają, musisz caly czas pisac do supportu najlepiej jak bys mial screenshota z obietnicą i im wysylał pozdro ide polezec bo na***ałem sie lekko

Początkujący Osadnik Awatar noob-2012
    Serwer
    Kolonia
    jak pisałem wyżej od każdorazowej przerwy technicznej są problemy z logowaniem,,, czyli ktos nie radzi sobie,,, a najgorsze jest to ze suport ma wszystkich gdzieś... i nawet nie pisze nic,,, no ale to przecież majówka,,, no co wy chcecie grillują

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez sliwaq Zobacz posta
    co mi po promocji, jak mi się kopalnia zawali i stracę jedną czy dwa pozwolenia!

lol

Osadnik Awatar Radieth
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez sliwaq Zobacz posta
    Ja mam dwie kopalnie złota na które wydałem ponad 10tyś narzędzi i jak mi się zawalą to będę pisał o zwrot kosztów budowy.

Początkujący Osadnik Awatar HansOrphelin
    Serwer
    Nowy Świat
    Wrzućcie na luz, to tylko Beta. Tylko w kiepskich grach się nic nie pierdzieli

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez tajwan02 Zobacz posta
    najgorsze jst to ze Osły robia aktualizacje w dzien i do tego wolny od pracy kiedy duzo ludzi jest online, powaznie zero mozgu mają :/

Mega lol
    W jaki dzień ?? Czy godz. 1:30-6:30 to dzień :O
    Wg mnie to ze są problemy z logowanie to własnie przez wolny dzień i jest dużo ludzi i sprzęt nie wyrabia, często w niedziele są problemy, ostatnio i pierwszego była lagoza. Update sa zawsze w nocy, chyba ze 2-3 razy był w dzień, wtedy to był dopiero płacz.

Osadnik Awatar Radieth
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Beta na której nieźle zarabiają, a problemów coraz więcej...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    hahahaha co nie zmienia faktu ze chcialbym sobie pograc i jakas przygode zrobic, a blancik czeka

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    Cytat Zamieszczone przez HansOrphelin Zobacz posta
    Wrzućcie na luz, to tylko Beta. Tylko w kiepskich grach się nic nie pierdzieli
    wiesz są ludzie co wydali po 600-800zł pln i nie maja ochoty wrzucac na luz :P JKa tam rano wioche opanowalem i chyba nawet do jutra da se rade wiec pełen luz ide po piwko bo mało mi główka jeszcze zalatuje lol pozdro milej majowki

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów