Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Wapień

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj

Wapień

stworzenie surowca wapień i leków co by dawało nowy poziom.Budynki. Wapieniarz ( warsztat kamieniarza) sypki wapieniarz (przerabianie wapnia w sypki proszek) farmaceuta( wytwarza leki z wapnia wody narzędzi i pszenicy) a leki do uleczania generała , wskrzeszania jednostek i nie wiem co >>> o to co mam za grafe sam zrobiłem http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...5ba602088.html edit pracuje nad budynkami
    Ostatnio edytowane przez mateuszek908 ; 30.04.2012 o 15:00 Powód: dodanie iformacji

Początkujący Odkrywca
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Kiedyś chciałem tu założyć temat w sprawie kopalni cyny (wiecie: cyna + miedź = brąz, dodatkowo wiadra z cyny podwajające wydobycie wody) jednak uznałem, że to by dodatkowo komplikowało i tak już złożoną grę. Podobnie z twoim projektem. Zresztą farmaceuta to powinien bardziej ziółka zbierać (mogłyby być złoża jak złoża mięsa)

Początkujący Osadnik Awatar OrderOfABudge
    Serwer
    Czarci Gaj
    Jesli leczenie/wskrzeszanie jednostek byloby wprowadzone to conajwyzej 20-30% poleglych nadawaloby sie na kuracje inaczej zameniloby to wszelkie konflikty w pojedynki poteg farmaceutycznych

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Jak można wapniem leczyć? http://pl.wikipedia.org/wiki/Wapie%C5%84

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    nie można, więcej wyobraźni, sir_Macieyu. farmaceuta nie głupi pomysł, ale może lekarz, który wysłany powodowałby, że pewien procent wojsk byłby uleczony. pomysł dobry, jednostka taka jak farmaceuta/uzdrowiciel/lekarz, miałaby poparcie wśród graczy

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    dzięki za poparcie

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    przyda się .ma ktoś pomysł na wygląd budynków?

Początkujący Osadnik Awatar Morfeusz12
    Serwer
    Słoneczny Gród
    Cytat Zamieszczone przez mateuszek908 Zobacz posta
    przyda się .ma ktoś pomysł na wygląd budynków?
    Moja skromna propozycja zielarza

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Słoneczny Gród
    no, jeżeli ten zielarz byłby troszkę wolniejszy i droższy od mieczników stalowych byłoby to dobre rozwiązanie.

daveandnokia
    przecież pisze, że wapień wykorzystywany w rolnictwie (jako nawóz), to już na pola pszenicy by to poszło:P Lepszym pomysłem byłby do podwyższania poziomów budynków...

Uprawnienia umieszczania postów