Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Problem z geologiem

Anthusa1

Problem z geologiem

Od kilku tygodni mam problem z geologiem : wyslany na poszukiwanie wegla, po 4 godzinach automatycznie wyrusza na nowe poszukiwania. Pisalam juz 2-3 razy do supportu i nic to nie daje.
    Czy komus tez sie to przytrafilo ? Co mozna zrobic ?

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja bym poprosił takiego zabugowanego geologa szukającego marmuru, nie musiał bym co chwila klikać
    Odnośnie problemu w momencie gdy kończy się 4 godzinne poszukiwanie, nie da rady spróbować być przygotowanym i kliknąć w odpowiednim momencie na niego tak aby pokazało się okienko wyszukiwania ?
    Ewentualnie, gdy wyszukuje spróbować korzystając z diamentów skrócić czas poszukiwania (może cos się odblokuje). To tylko domysły lecz pozostaje chyba tylko support niestety.

Osadnik
    Serwer
    Kolonia
    najlepiej przetestować taki problem na innej przeglądarce..lub nawet na innym kompie..
    czy też tak jest..

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Ja bym poprosił takiego zabugowanego geologa szukającego marmuru, nie musiał bym co chwila klikać
    Ale on nie znajduje drugiego złoża tylko szuka cięgle i w efekcie znajduje tylko jeden, wice jakby ci szukał ze 2h marmuru to byś zadowolony nie był.

Tez miałem podobnie z geologiem wczoraj, szukał węgla z 7h
    Ostatnio edytowane przez set2g ; 30.04.2012 o 08:03

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    ja mam problem z geologiem . Kamienie sie skonczyly na calej wyspie i geolog nie moze poszukac nowych . Cos nie tak chyba.
    Ostatnio edytowane przez nikolarafal ; 30.04.2012 o 19:06

Generał Awatar set2g
    Serwer
    Nowa Ziemia
    czassem tak jest ze pojawia sie informacja o nie znalezieniu złoża, ale wystarczy relog i złoże sie pojawi

Uprawnienia umieszczania postów