Co mam zrobić? Oczywiscie moge blad sam usunac za 5klejnotow... ale nie mam zamiaru wydawac na tak glupią rzecz i nie dopracowanie ze strony tworcow gry. Dodam, ze nie pierwszy raz mam taki problem i proszę o zrobienie czegos z tym.
Co mam zrobić? Oczywiscie moge blad sam usunac za 5klejnotow... ale nie mam zamiaru wydawac na tak glupią rzecz i nie dopracowanie ze strony tworcow gry. Dodam, ze nie pierwszy raz mam taki problem i proszę o zrobienie czegos z tym.
Ten błąd zdarza się sporadycznie, proszę wydać te 5 klejnotów na przywrócenie możliwości handlowania i zwrócić się do Supportu po ich zwrot.
Tak zrobilem, ciekawe czy zwrocą ...![]()
Zwrócą, zwrócą... To nie GameForge![]()
Witam, mam podobny problem tzn. moj laptop ma słaba baterie biosu i ciagle resetuje ustawienia zegara do stanu fabrycznego z dn 01.01.2007 przez co w handlu zdarza mi sie taki sam blad jak powyzej, lub tak jak mam od paru dni, ze nie moge sie dostac do handlu - opierałem gre w duzej czesci na handlu przez co teraz mam duze problemy z efektywną gra.
Nie wiem czy gdyby zegar odliczania handlu bylby na serwerze to nie bylo by problemu??
Jezeli jest jakas mozliwosc rozwiazania problemu to bylbym bardzo wdzieczny, bo staram sie jak moge ze swojej strony dostac do handlu ale bezskutecznie