u mnie zalezy to od tego czy w miedzy czasie gdy gram, korzystam z bittorenta, jezeli mam go odpalonego to czat, albo cala gra mi padaja>>>
u mnie zalezy to od tego czy w miedzy czasie gdy gram, korzystam z bittorenta, jezeli mam go odpalonego to czat, albo cala gra mi padaja>>>
ja nawet jak mam wszystko wyłączone to nie działa. Nawet nie widzę kto jest online... Niech coś Ci technicy z tym problemem zrobią bo mnie szlak zaraz weźmie! bez handlu i czatu gildii sobie nie pogram.
Mam taki sam problemi też od wczoraj .Może jednak to nie Nasza wina i ktoś się tym zajmie .
U mnie problem z chatem zniknął po zmianie przeglądarki na IE , jednak mam problemy z wczytaniem gry (teksty budynków niezbyt często się wczytują) , ogólnie jest cieniutko z włączaniem gry .
To jeszcze nic. U mnie oprócz tego, że nie działa czat, to często gra się nie odpala![]()
Polecam ściągnąć nową Jave, aktualke Mozilli.
Znowu zauważyłem że po ostatniej przerwie konserwacyjnej jakieś cyrki się dzieją. Bardzo długo wczytywała się grafika, a jak wczoraj zwiększyłem poziom miecznika to grafika budynku się wykrzaczyła. Ponowne logowanie nie pomaga. A dzisiaj otrzymałem kolejne zadanie dzienne gdzie jest oczywiście HANDEL. A już od blisko dwóch tygodni taka zakładka się nie pojawia i czat też nie działa.
Nie ma żadnego dowodu na to, że ktokolwiek z supportu czyta ten temat. Po prostu wszyscy ślijcie do nich maile z opisem problemu i koniecznie wklejajcie link do tego tematu na forum żeby mieli pojęcie, że problem jest zbiorowy.
niby okno jest zaraz po zalogowaniu ok a po 5,10 min zaczynaja znikac zakladki szept,handel itd zostaje tylko zakladka wiadomosc i okno od ostatniego kanalu ;|