Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 83

Wątek: Brak Chatu

Początkujący Osadnik Awatar ArkX
    Serwer
    Czarci Gaj
    Zajmie się tym ktoś ? Gra bez handlu jest troche daremna ;/

edit
    Zapomniałem sprawdzić maila , trzeba kasować cache regularnie albo zmienić przeglądarkę . Pomogło , temat do zamknięcia .
    Ostatnio edytowane przez ArkX ; 27.04.2012 o 23:34

Początkujący Odkrywca Awatar cornflakes
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Cytat Zamieszczone przez ArkX Zobacz posta
    Zajmie się tym ktoś ? Gra bez handlu jest troche daremna ;/

edit
    Zapomniałem sprawdzić maila , trzeba kasować cache regularnie albo zmienić przeglądarkę . Pomogło , temat do zamknięcia .

sam jesteś do zamknięcia ;p
    u mnie nie pomaga czyszczenie cache, zmiana przeglądarki, nawet format nie pomógł i czyściutki pachnący windows ;]

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam,
    Mam dokładnie ten sam problem, czat czasami nie chodzi wcale, czasami chodzi ale bez zakładki handel, co mocno wpływa na grywalność (oczywiście negatywnie)... Problem pojawił się po ostatniej przerwie konserwacyjnej, w ogóle mam wrażenie, że gra od tego czasu mocno się muli...

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Próbowałem już jak radzi support reinstalować flash playera. Odinstalowałem, zainstalowałem najnowszy. Nic. Odinstalowałem, zainstalowałem starszy nic. Czyściłem 20x cache i cookies. Uruchamiałem grę w IE, Firefox nic a nawet gorzej niż w Chrome. W chrome raz działają kanały raz nie a nawet jak działają to gra wysiada przy większej liczbie buffowanych budynków. Zmieniałem też providera netu i nic. Na innym kompie w domu działa ok. Na tym gdzie mogę grać nie działa. Co być może świadczy o tym, że wina jest po stronie naszego sprzętu ale. Wcześniej grałem codziennie przez miesiąc i nie było najmniejszego problemu. Gra wysiadła po ostatniej przerwie technicznej w czwartek. Już kilka dni bez handlu i przestaje mi się chcieć grać bo handel jest całą osią akcji. Niedługo sobie po prostu grę daruję. Mam nadzieję, że informacje z tego forum docierają do supportu.

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Nowy Świat
    Ja też mam ten problem, że nie mogę pisać na szepcie i innych czatach Pisałam do suportu ale nie odpowiedzieli.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Witam! U mnie od wczoraj jest to samo. Mam problem z wejściem do gry - pasek ładowania dochodzi do końca i nic się nie dzieje, a jeśli już mi się to uda, po chwili tracę łączność z serwerem, nie mówiąc już o znikających zakładkach, zwłaszcza handlu

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Witam ponownie,
    Próbowałam teraz wyczyścić cache i cookies ale nic to nie dało... Zmieniłam więc, przeglądarkę na chroma... Przez jakiś czas chodziło, ale teraz gra kompletnie siadła, dzieje się dokładnie to samo co u Florentyny i to już bez względu na jakiej przeglądarce. Dziwne, że u mnie wszystkie problemy z grą zaczęły się po ostatniej przerwie technicznej, wcześniej wszystko chodziło idealnie, a przecież w tym czasie nic z systemem nie robiłam... Siedzi na tym chacie czasem ktoś z suportu? Może by coś napisali, skoro tylu graczy w tym samym czasie ma ten sam problem, to chyba nie może być wina naszych kompów.

Osadnik
    Serwer
    Nowa Ziemia
    Własnie przed chwilą po raz kolejny odinstalowałam i zainstalowałam ponownie Flash Playera, ponadto to samo zrobiłam z przeglądarkami Chrome i FF, udało mi się wejść jeden raz na Chrome, a teraz kiszka Mam już dosyć. Support odpowiada jeden raz standardowym "że się tym zajmą i ble ble " a potem nic

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Support olewa ludzi jak narazie , zero jakiejkolwiek informacji nic z ich strony.
    A gra nie dziala co z tym idzie wiekszosc stoi w miejscu.
    Poprostu zenada .

Początkujący Osadnik
    Serwer
    Czarci Gaj
    Tak jak wcześniej pisałem już od kilku dni nie mam chatu i handlu. Pisałem do supportu i cisza. A dzisiaj doszło do tego, że mam zadanie dzienne w którym jest handel. I jak mam to niby wykonać skoro nie mam handlu od kilku dni. Czy mógłby w końcu ktoś się tym zająć łaskawie? Jeśli tak dalej będzie to dalsza gra mija się z celem i wkrótce podziękuję.

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów